Sziasztok! Olvastam az egyik hozzászólónál (ne haragudj, de nem emlékszem a nevedre), hogy a hátsó pálya nagyon jeges volt. Mi tegnap voltunk, és csak megerősíteni tudom! Mindenki esett-kelt, nehezen volt síelhető/deszkázható és már jégbuckás is volt. az adagolós felvonónál lévő srác mondta is h ne is menjünk a pálya tetejére mert jeges+kavicsos, szóval hagyjuk..így a felvonó kb felénél kiszálltunk, de mivel a felvonó résznél is glatt jég volt a pálya, így sikeresen elestem mert a deszkám lecsúszott, hátsó kötés ugye nem volt bekötve így enyhe agyrázkódással, kicsattant szájjal és fájó orral fejeztem be a napot! a fura az volt, h amikor ez megtörtént senki nem volt képes elsősegélyt nyújtani...ez vajon normális? mert ahol én eddig voltam mindenhol kötelező volt, hogy legyen orvos. bárkinek lehetett volna komolyabb baja, és mire a mentő odaér... remélhetőleg nem lesz ilyenre szükség, de tényleg nem voltak valami jól kezelve a pályák, hetente járok deszkázni különböző helyekre de ilyennel még nem találkoztam! :(