Január 22-26 között jártunk a síterepen.
Ennyi magyart én még nem láttam külföldön együtt.
Ami nagyon meglepett,hogy a lefoglalt,visszaigazolt magyar 4 csillagos szállodában nem volt meg a helyünk.
Elfogadtam a gyerekre való tekintettel,mint később kiderült,egy sokkal jobb,másik hasonló kaliberű osztrák szállást.Az eredeti szállodában az ellátás minőségére panaszkodtak ismerőseink,mi az osztráknál megkaptunk mindent,mi szem-szájnak ingere.
Ettől függetlenül megírtam a panaszomat a tartományi felügyeleti szervnek magyar,német és angol nyelven is,kíváncsian várom a válaszukat.
Én 2012-ben nem hiszem el,hogy ilyen informatikai háttérrel egy utazás előtt 5 nappal visszaigazolt szoba ne álljon rendelkezésre,vagy ha van valami gond,azt nem jelzik e-mail,telefon formájában.
Ha valaki járt már hasonlóan,esetleg megírhatná az "élményeit".
Mi tizenéve járunk csak Ausztriába,eddig csak osztrákhoz mentünk,de ehhez hasonló sem fordult még elő velünk.Nem szeretnék általánosítani,de remélem nem arról van szó,hogy amihez a magyar hozzányúl,az ilyenné válik.
Ilyen anomáliát senkinek nem kívánok,de úgy érzem,le kellett írnom,mert ilyen kiszolgáltatott helyzetbe az ember nem minden nap kerül.
Egyébként a pályák kiválóan kezeltek és a terep is rendben van.A dupla csákányos helyett nagyon elkelne egy beülős.A bal oldali legmagasabb hegyen szintén jól jönne egy hatos buborékos,mivel a hó messze itt a legjobb és legtartósabb.
A Hütték rendben,egy kis erdei mély havazás is összejött odafenn.A szél is tűrhető volt,mondjuk egy Lachtalhoz viszonyítva,ami légvonalban kb. 20 km lehet.
További sok havat!