Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

baby27 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
baby27
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2009.12.26. 14:59
Mil !! Van itt még valaki akit nem bántottál meg ???????????? Lehülyézni egy 61 éves embert aki apukád is lehetne ? Te bocsánatkérésre vársz,ugye ? Neked senkitől sem kell kérned ???? Ember,nézzél már magadba kérlek !!
baby27
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Topik: Donovaly
2009.12.20. 18:53
Ne haragudj Mil, de ebben a témában én is érintett vagyok, mert az én apukám vezette az autót, ezért nem bírtam ki, hogy nem reagáljak az üzenetedre, melyben feltűnően próbálod tisztára mosni magad. Robin mondta, hogy többször csúsztatok együtt, és hivatkozott az ismeretségetekre, ezért egyéb segítség hiányában joggal számítottunk rád, rátok. Idegen országban voltunk, a nemzeti összetartozás talán titeket jobban kötelezett volna mint a szlovákokat. Sajnos újra beigazolódott a magyar virtus, hogy semmi részvét, semmi együttérzés, arról nem is beszélve, hogy ez nem lett volna 15 percnél több. Három ember 15 perce, öt ember 2,5 órája=? Számolj!!!!!!!!! A pótkerék hiányában elindulni, valóban felelőtlenség, viszont, nem a városban, hanem az útszélén vesztegeltünk. Nagyon önző megoldást választottál, csak a saját érdekeidet helyezted előtérbe. Volt olyan ismerős, aki már majdnem Donovalyban volt, de későbbi elmondása szerint, lelkiismeretfurdalása volt, amiért nem fordult vissza. Neked pedig akkor sem amikor elsuhantál mellettünk. Gondolkodjál el azon, hogy neked ez fordított helyzetben, hogy esett volna. Ne lepődj, meg hogy Robin ezek után nem válaszol a privát leveledre. Lehet, hogy most ezzel egy síelő társat elveszítettél, de a saját érdekedbe figyelj arra, hogy többet ne veszíts, mert nem tudhatod, hogy mikor kerülsz hasonló helyzetbe. Végül egy idézete írnék.
" Ha látod, hogy ellenséged szamara a teher alatt összerogyott, ne kerüld ki ellenségedet, hanem segíts neki fel állni." (II. Mózes 23:6)
Mennyire inkább vonatkozik ez az idézet a barátokra. Gondold csak végig!
Üdv: Norkic
Előzmény: (Mil 76945)
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.