Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

mikulan által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
mikulan
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.09. 18:51
szerintem rossz az összehasonlításotok...
ha több időre megy az ember nyilván nem kérdés hogy melyik síterep a jobb az olasz osztrák francia a szlovákkal szemben.
Jasna szerintem azonban a legideálisabb hétvégi síterep olyan emberek számára akiknek számít az ár is.
itt megfizethető pályaszállások vannak, olcsó a kaja a pályákon és 260km re van Budapesttől ami oda vissza 520km, és nem 700-900 mint az osztrák határ közeli (Jasnánál nem nagyobb pályarendszerrel rendelkező pályák ahol bizony népszerűségük miatt igenis előfordul hogy sokan vannak)
már mondtam a legjobb a céges autóval leszáguldani Schladmingba ott a sétálóutcán napi min.50€ ért megaludni és megvenni 100€ ért a 3 napost. aki megteheti tegye meg.
a életben vannak kompromisszumok és ettől még érezheti magát jól egy ember. nem járhat mindenki felsőkategóriás kocsival lakhat luxszuslakásban és ehet mindennap bélszínt.

mindenki örüljön ha vmi mást szeret mint egyesek, mert így azok nem tőle halásszák el az adott terület jó ajánlatait, nem előttük állnak a sorban és még az odafele úton sem kell őket előzgetni.

mindenkinek jó szórakozást Jasnán, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban!!!
mikulan
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.02.01. 19:46
Sziasztok,

mi is most hétvégén voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
az hogy sok pálya le lenne zárva nem igaz. egyetlen pálya volt néha lezárva verseny miatt fél-fél napra, az összes többi nyitva volt. szombaton mi is megijedtünk kicsit hogy nem mennek a felvonók, de fél 10től már járt a 6os és meglepődve tapasztaltuk hogy mégsincs sor... fél 1 től az összest beindították, ami nyilván arra a következtetésre vezetett bennünket hogy a szél miatt nem indították be reggel őket. vasárnap pedig még du. fél 4kor is nagyon jót jöttem a pálya közepe igaz már tényleg jeges volt.
én azt mondom hogy ár érték viszonyban (ha a benzinköltséget is belevesszük) ez a legjobb síterep a közelben. akinek céges autója van menjen ausztriába akkor az valóban jobban megéri. szállás ellátás a ski hotelben jasnán kiváló volt szintén. szóval csak annyit akartam mondani hogy nyilvánvalóan nem ez a legjobb síterep, de egy hosszúhétvégén itt is nagyon jól érezheti magát az ember.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.