h i r d e t é s

fmark által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
fmark
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2026.01.14. 14:08
Sziasztok! Megvettem életem első túrasí-felszerelését, és szeretném kirpóbálni egy szép, és könnyen megtalálható útvonalon, valahol Budapest környékén. Szempont lenne, hogy fél nap alatt bejárható legyen. Sítudás és állóképesség megvan. Dobogókő és NHH jutott elsőre eszembe. Tudnátok ehhez a 2 helyszínhez útvonalat javasolni, hogy hol érdemes letenni az autót és onnan melyik ösvényen érdemes haladni? Köszönöm szépen előre is!
fmark
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2020.01.07. 08:37
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat és az értékes javaslatokat, meg fogom nézni az említett terepeket. Nekem az volna az alapvető szempontom a lehetőleg minél kedvezőbb napidíj és a relatív közelség mellett, hogy legyen legalább egy kb. 3 km körüli piros pálya, ami ülőlifttel használható. A Gerlitzenben ez tetszett meg (főleg a Klösterle I és II).
Előzmény: (molesz52 207226)
fmark
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2020.01.06. 10:53
Kedves Sporttárs! Köszi a beszámolót. Melyek lennének szerinted azok a bejegyzésed végén jelzett pályák, amelyek ár-érték arányban jobbak Gerlitzennél? Azért kérdem, mert mi is nézegettük magunknak Gerlitzent, de még nem döntöttünk, mert drágának találom a napijegyeket. Kíváncsi lennék, Budapesttől kb. hasonló távolságban merre érdemes még menni, ahol ekkora vagy ehhez hasonló a pályák mérete és kínálata. Mi haladók vagyunk, tehát kifejezetten kék kezdő pályára nincsen szükségünk. Köszönöm előre is a javaslatokat.
Előzmény: (otapi 207187)
fmark
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2019.02.07. 15:32
Remélem, nem off-topic, és maradhat:
Síparkba hétköznap délelőttre szóló utalvány kedvezményesen átadó, mert mi sajnos nem tudjuk felhasználni.
Két felnőtt és két gyerek részére szól, idén április 04-ig használható fel.
Az értéke teljes áron 22.000 Ft lenne (felnőtt: 6500 * 2, gyerek: 4500 * 2).
Kedvezményes átadási ár: 18.000 Ft (4.000 Ft kedvezmény).
Átvehető Újpesten.
Érdeklődni: szabaderdei@gmail.com
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK