Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Atteszka007 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Atteszka007
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
2010.02.25. 18:50
Katasztrófa

2010 Február 21-től 23-ig voltunk itt. Vasárnap indultunk hajnalba és reggel 9-re értünk ki. A három napos síbérlet ára 82 euró volt 1 főre + pár euró a mágneskártyára amit vissza kapsz ha vissza viszed. Az idő jó volt, a pályák kezeletlenek szinte használhatatlanok voltak, ahogy a jó barátom mondaná technikás pályák ezek.
Utunk ezért az erdőbe vezetett, ahol remekül éreztem magamat mindaddig, míg az erdőből kifelé egy botlás és 1,5 méteres zuhanás után le nem fejeltem kékpályát. Jövőre vennem kell egy síszemüveget a régi kicsit szellőssé vált.
Hétfőn a felvonókból csak kettő ülős, meg pár tányéros működött a nagy szél miatt (tényleg nagy szél volt nem tehetnek róla). Gondoltam, ha már úgyse tudunk síelni egy jót, mivel 15-20 percig kellett sorba állni a felvonóknál, akkor eszünk egy kis helyi levest. Kapustova Polievka-ra esett a választásunk, ami forró zsír-olaj keveréke mócsing húsdarabokkal. Jóhiszeműen azt gondoltuk ennek biztos ilyennek kell lennie hát megettük, bár ne tettük volna. A vicc az, hogy az „étterem, hütte” neve Gastro Centrum. Az este folyamán párszor felszisszent a mérges macska, a többieknél csak émelygés, rossz közérzet volt.
Kedden a szél alább hagyott, de most már csak egy ülős (a hosszú kékpályás) és két tányéros működött. Nehezen emésztettük ezt meg mint a levest, mert lent sütött a nap és jó idő volt. A tányérosnál ami elég magasra vitt, hogy vissza tudjunk síelni a felső parkolóhoz KB 100 ember állt sorba egész nap egy folytába.
A tányérosnál sorbaállás közben hallottam ezt valakitől „kátásztrófá”
Ui.: A bérlet visszaváltásánál csak a szokásos összeget kaptuk vissza, de azt mondták egy nappal meghosszabbították az érvényességét, jó érzés volt másnap a munkahelyemen visszagondolni, de jó még síelhettem volna egy napot...
Jasna.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.