kissviktorka által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
kissviktorka
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2010.02.18. 20:29
Ifjú fórumozó vagyok ezen az oldalon, de ez a fórum egyre jobban tetszik. Itt mindenki kap hideget, meleget. Csak így tovább ne féljetek elmondani a véleményeteket.

Az pedig, hogy valaki állnév mögé bújik, vagy nem vállalja fel az arcát az mindenkinek szíve joga főleg egy fórumon. Az a lényeg hogy leírja véleményét, élményeit és tapasztalatait.
kissviktorka
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2010.02.16. 17:30
Üdv!

Én mint lelkes sportoló már nagyon vártam hogy végre elkészüljön ez a Beruházás. Ott voltam a megnyitón is, akkor esett egy kis hó, de a pályán alig lehetet észrevenni. Annyit lehetett érezni, hogy amikor a hóról rámentem a műfűre kicsit visszafogott. Utána felmentem kipróbáltam simán csupaszon a műfüvet. Érdekes volt. A megnyitón meg utána is jó volt látni hogy egy-két ember (vezetés) próbálja óvni, védeni a pályát. A második alakommal már szóvá tettek olyan dolgokat is amit csak azért mondtak hogy megmutassák ki az Úr ott fent. Három hete amikor leesett az a 30-40 cm hó nagy lelkesedéssel indultam neki a hegynek. Felérve meglepődve láttam, hogy mennyien vannak. Bementem a pénztárba és azzal el is kezdődött a csalódások sora. A jegyárakat megcserélték, a délelőtti ára lett a délutáni és fordítva, de ez már csak akkor közölték amikor rákérdeztem hogy miért ennyi. Aztán a pálya alján a következő csalódás, nincs hó a pályán! Ezt a mai napig nem tudtam feldolgozni. 30-40 cm hó, a városban nem lehet közlekedni annyi a hó és ahol kéne ott meg nincs. Kérdeztem hogy lehet ez, a válasz le lett síelve. Igen? Akkor minek van a ratrak? Azzal nem lehetett volna visszahúzni? Na mindegy mondom ha már meg van a jegy meg itt vagyok fent akkor induljunk neki nézzük megy milyen is a „hó”. A felvonónál 25 perc sorban állás, közben „hallgatózás”, mások véleményei: -ilyen s**rt még nem láttam, - a másik pálya jobb csak sokat kell gyalogolni vissza, meg egy kicsit köves, stb. és már sorra is kerültem. Irány felé. Fent is vagyok. Benézem a pályát a közepén no hó, a szélén 30 cm hóbuckák. Elindultam, hát nem is kell mondanom, hogy azt vártam mikor érek le. A közepe mint a jég, a szélén meg akkorákat dobott a röpke 100 kg-on hogy azt hittem kiviszem valamelyik fát. 3óra alatt 10- szer tudtam lecsúszni. Ja még egy dolog, a vezetőség folyamatosan „teli talpon csússzunk, mert le megy a hó a pályáról”, álljunk beljebb a felvonónál(hozzá kell tenni, hogy a pálya egyharmadát a sorban állók foglalták el). A vezetőség persze egész nap csak tette a nagyot, okoskodtak, magyaráztak mintha annyira értenének hozzá. Kérdezem : Vezetés az ilyen, akik nem foglalkoznak a pálya minőségével, nem az érdekli őket, hogy a vendégek elégedetten távozzanak, hanem az hogy ők megmutassák ki a főnök Ennek nem így kéne mennie.
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE