Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

mateka91 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
mateka91
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
Topik: Bukovel
2017.01.16. 13:22
Köszönöm a segítséget, megfogadjuk a tanácsot! Már nagyon kíváncsi vagyok a síterepre :) Utána írok majd egy rövid élménybeszámolót is.
Valutát egyébként kint szoktatok venni euróért? A budapesti pénzváltók elég drágán adják a hrivnyát.
mateka91
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2017.01.14. 22:14
Kedves Dániel!
Köszönöm a segítséget! A félreértés elkerülése végett még annyit kérdeznék, hogy a román szakaszon a 19-es úton északon, vagy lent, Nagybányán keresztül érdemes menni? Emellett ha jól tudom, Romániába egy hetes útdíjat tudok (és kell) váltani. Ezt a határon is meg lehet venni, vagy esetleg még itthon?
üdvözlettel,
Máté
mateka91
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2017.01.12. 20:30
Sziasztok!
Január végén tervezzük a bukoveli síelést. Azt szeretném kérdezni, hogy merre érdemes menni (Nyíregyházáról indulunk). Láttam több alternatívát. Romániában mehetünk a 19-es úton vagy a 18-ason Nagybányán keresztül, de nem tudom, mennyire kell tartani a román-ukrán határon a várakozástól vagy esetleges kötözködéstől? Ha Ukrajnában megyünk végig, ott viszont gondolom elég rosszak az utak.
Előre is köszönöm a segítséget!
Máté
mateka91
4 élménybeszámolót írt
4
7 éve tag
2016.11.27. 12:17
Sziasztok!
Bukovellel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Bookingon foglaltunk szállást Bukovelbe (villa elena), de a szálláshely az előleg utalását western union pénzküldésen keresztül várja. Ez mennyire megszokott, vagy általános Bukovelben? Nem szívesen küldeni ennyi pénzt úgy, hogy nem bankon keresztül utalok....
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.