Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

roach67 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
roach67
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2013.01.22. 21:23
Sziasztok!
Ma voltam Stuhlecken, szokás szerint jól éreztem magam. Néhány szó a pályáról azoknak akik mostanában terveznek. A pályák üzemelnek, infrastruktúra működik, hó van, bár nem kifejezetten jó állapotú főként a kezdők számára. Jelenleg 2-3cm porhó van ráratrakolva a jégre, mert bizony az elmúlt napokban volt itt olvadás. A porhó réteg sajnos vékony rajta, ezért 11h-ra le van "túrva". Nagyobb havazásig szerintem ez a helyzet marad. Haladókat szerintem nem fog zavarni, mert a kis kupacokon tudnak fordulni. A kezdők pedig mérlegeljenek, jól tudják e érezni magukat, a körülmények ellenére.
Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánok.
roach67
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2013.01.05. 23:26
Valóban pálya sajátosság, hogy lankásak a kékek, de mindegyikben van egy két olyan rész, ami a kezdő síelőket könnyen zavarba hozza. Én is szoktam családdal síelni, és ha egy jó tanácsot adhatok, semmiképp nem szabad gyereket kezdőt pályára vinni úgy hogy előtte nem csinálsz pálya bejárást. Én, ha nem ismerek egy területet, van hogy ki utazom barátaimmal és tájékozódom, alkalmas e a család többi tagja számára. Ha már ott vagyok, megcsinálom a pálya bejárást,gondosan mérlegelve minden nehezen megoldható részt, és csak utána viszem fel a gyereket, mert egy rossz élmény kitörléséért nagyon sokat kell dolgozni a kisebbek esetében, aminek különben nem más az oka mint az én rutintalanságom. Az sem árt ha a családnak jó síelő a kísérője, mert az apu bizonytalansága átragad mindenkire és a félelem rossz érzéseket kelt ebben a különben is veszélyes időtöltés művelése közben. A síelés úgy drága, ha még nem is éreztük magunkat jól.
roach67
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2012.12.29. 21:56
Kedves Pucu!
Had legyek én az első aki nem ugrik a torkodnak, mert valami negatívumot szóvá tettél, szerintem ezzel rendeltetés szerűen használtad a felületet. Egyben megragadnám az alkalma, hogy sebesen a sorsosra jussak, mivel társadalmi közömbösségemet feladva, hangot adnék észrevételemnek. Mielőtt "rendszeresen" egy évben egyszer felkerestem a pályát, informálódtam gondosan a hó vastagságáról, és minőségéről. 30-60-80cm ről olvas az ember. Ez vendég csalogatásnak jó is volt, de az igazság nagyon messze jár ettől. Sok helyen föld, jég, kavics fogadja a látogatót, mire jó ez a tájékoztatási unkorrektség. Tudom, ha már leutazott a vendég inkább marad ha már így alakult hogy kifizette az üzemanyagot, és a pálya használatot. Azonban a rossz szájíz, és a drága léceim talpán mementóként ékeskedő sérülések megmaradnak. Elnézést ha fontos üzleti érdekeket sértettem szavaimmal de nekünk, vendégeknek is van egy fontos érdekünk:szeretnénk magunkat jól érezni a pénzünkért. Amikor e kettő egybe esik, mindenki örül. Különben nagyra értékelem az üzemeltetők fáradozásait hogy ilyen nehéz időjárási és domborzati viszonyok között küzdenek a pálya életben maradásáért, hogy mi MAGYAROK is elmondhassuk magunkról, hogy van ilyenünk. Még egyszer elnézést, csak ki ki kívánkozott belőlem.
Előzmény: (Pucu 148146)
roach67
4 élménybeszámolót írt
4
12 éve tag
2011.10.21. 22:53
Szia Attila
Január 16-20 kor ott leszünk csoportosan haladó, profi, oktató is van köztünk. Ha úgy jön ki a lépés csúszunk egy nagyot. Térjünk rá vissza január elején.
üdv
Előzmény: (Bader 122285)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.