Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

síelőfun23 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
síelőfun23
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2010.11.26. 14:21
Elvileg már tegnaptól havat mondanak az előrejelzések, ehhez képest nálunk még a 0-át is alig akarja elérni a hőmérséklet, pedig már nagyon várom a havat nekem az mindig megdobja a karácsonyi hangulatot. Az illatát már érzem a levegőben remélem hétvégére összejön és nekiindulhatok barangolni :)
síelőfun23
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2010.11.26. 14:16
Én személy szerint teljesen kezdő lennék síelésből legalább is Svájci terep szempontjából mindenképp. Pár véleményre lennék kíváncsi, hogy ár érték arányban melyik pálya éri meg legjobban olyan Február eleje környékén, esetleg hogy melyik légitársasággal érdemes kiutazni. Ha adnátok pár hasznos linket azt nagyon megköszönném :)
síelőfun23
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2010.11.26. 13:58
Nem tudom ebbe a topicba tartozik e, de nagyon régen még a HBO-n vetítettek egy Bobos vígjátékot :) Valami orbitális buta vígjáték volt négerekkel és egy kövér humorista főszereplővel, szeretném hangulatkeltésnek megnézni de egyéb infóra nem emlékszem, régen volt már na :)
síelőfun23
4 élménybeszámolót írt
4
13 éve tag
2010.11.26. 13:41
Én eddig csak üzleti úton voltam Svájcba, ráadásul autóval, de most tervben van egy telelés mert teljesen magával ragadott az a kevés is amit szerencsém volt átélni, csak nem nagyon számítunk gyakorló síelőknek, így nem igen tudjuk mit, hogyan és mennyiért:)

Hallottam én is, hogy nem a legolcsóbb megoldás de ahogy előttem is írták okosan kilehet hozni egy repülő utat. Az lenne a kérdésem hogy tudtok e nekem ajánlani jó társaságot esetleg, hogy hogyan és mikor érdemes foglalni. Valamint hogy az alap fogyasztási cikkek mennyivel borsosabbak az általunk megszokottól?:)
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.