Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 2, rendezés:
Pucu által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  PucuFérfiKezdő síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2013.03.26. 11:52
Topik: Superdevoluy
Pucu Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2012.02.11.
11 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Sziasztok!
Mi 2013.03.16-23-ig síeltünk itt. A pályák mindent egybevetve jók, de azért nem hajtják halálra a ratrakokat. Ennek azét volt pozitív hatása, mert az első nap leesett 40 cm friss havat meghagyták szűzhavazni. Sok az olyan pálya ahol szinte lejtés sincs, sőt. Találkoztunk olyan piros pályával is ami emelkedett, ez boardal nem volt túl jó. A lenti pályák az erdő miatt nagyon hangulatosak és tényleg mindenki talál magának megfelelő pályát. Szóval érdemes kipróbálni!
A szállás. Itt aztán le kell adni az igényeket. Mi az UNITRAVEL-lel utaztunk. A pályaszállás annyit jelentett, hogy kb 300m-t kellet gyalogolni minden nap, reggel lefelé este fölfelé. Szóval nem pályaszállás! A tárolóban egy hétig állt a 3-4 cm-es víz, mert nem volt jó a lefolyó.A csúszásgátló gumit itt nem is ismerik még a lépcsőkön sem! A 6 személyes apartman nem kifejezetten tágas, sőt. De sok jó ember..... És amúgy meg síelni mentem nem fényűzni. Volt meleg víz, fűtés és ágy, no meg haverok és buli minden este, ennél több nem kell.
Nos Röviden ennyi.
Feladó:  PucuFérfiKezdő síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2012.12.28. 23:37
Topik: Mátraszentistván Sípark
Pucu Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2012.02.11.
11 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Csalódás!!!!!!!

A térkép rajz nem a valóságot tükrözi. A 4-5(eleje)-6 os pályát külön venni nevetséges! Igazából csak 3! liftet használsz ha síelsz.A-B-C. A többit nem használod síeléskor csak ha gyerekkel vagy. Sajnos nagyon rövidek a pályák és kicsi a rendszer. Igazából az ingyenes nyitónapra érdemes elmenni amúgy kiadni 5500ft-ot egy napra NEM ÉRI MEG!!!!!!

laponként: összesen 2, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »