Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zbarath által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
zbarath
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2015.03.08. 17:56
Tegnap jöttünk meg a Carezza sí területről. Az idő egy napi kis hótól függetlenül szép napos talán túl napos volt. A pályák három település részt kötnek össze jól besíelhető , a komolyabb fekete pályáktól a kékig. A legmagasabb pontról indulva fekete- piros- kék a vége több mint 10 km , egyben - nem rossz. Azért ez Olaszország mégha Tirol is. Néha elmaradt a pálya karbantartás, sok a tányéros lift( balkezesek) a hozzájuk vezető bejáratot egy hétig nem egyengették - lapát volt rajta érintetlen bolti cimke.
De aki nem áll a lábán az ne menjen síelni. A napijegy 39 Euro.
Ja és a GPS által jelzett " rövid" utat nem ajánlom, kb 100 km hosszan nincs 25 méter egyenes szakasz és közben emelkedik 1400 métert, ez M7 - Szlovénia-Pordenone- Belluno- Nova Levante ez a Carezza fő települése.
Az Unesco által elismert Világörökség terület , gyönyörű.
Próbáljátok ki.
zbarath
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2013.02.17. 11:57
A hét elején voltunk pár napot a Kreischbergen. Szokás szerint jó volt, eltekintve a reggeli tömegjelenettől, köszönhetően a síszünetnek is.
A pályák jók, az új piros 18 is bár az inkább "rózsaszín".
12.-én az éjszakai havazást reggel nem tudták kezelni és az este kezelt pályákra esett 10-15 centi hó. Délre elég izgalmas volt az állapot, plusz olyan felhő volt a hegyen hogy kb. 3 métert lehetett látni.
zbarath
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Topik: Sappada
2010.02.15. 14:12
13.-án jöttünk meg Sappadáról. A hó jó volt, a pályák karbantartottak, sajnos nem minden üzemel. A buszozás azért nem túl kényelmes pl. Cima Sappadára, kocsival egyszerűbb volt. Ár /érték arányban a Sappada jó 145 euro 6 nap bérlet azért érdemes kipróbálni más Olasz pályákat is Folgarida-Marilleva jobb volt de még Tarvisio is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.