Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Izaliza által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Izaliza
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2011.12.14. 19:41
Sziasztok!
Az útról: Mi Budapestről indultunk reggel 5:30 körül. Bp-Bécs-Salzburg-Innsbruck- Livigno útvonalon. Az autópályán alig volt valaki, javasolom ezért a reggeli indulást! Az alagútnál kellett kicsit várakozni, de semmi vészes. Egyirányú a forgalom, de ez igazodik ahhoz, hogy szombaton reggel kifelé, délután meg befelé jönnének rajta. 35 euró a díja, és ez oda-vissza érvényes.
Mi a scipas utazási irodánál foglaltunk szállást, amint azt itt már előzőleg ajánlották. Ezúton is köszönet érte. Jó döntés volt.A szállás remek, a Via Saroch-on van, sajnos nem pályaszállás, de ezt tudtuk.
A pályákról annyit, hogy a kevés hó miatt, nagyon kavicsos. Már megbántam, hogy az új lécemet itt próbáltam ki. Ma is egész nap esett a hó, és hóvihar is volt odafenn, de lényeges mennyiség nem esett.
A melegedők és éttermek árai elfogadhatóak. Egy pizza 9,50 eurónál kezdődik, ugyanúgy egy tál tészta étel is. A boltokban is normálisak az árak.
Ha valaki annyira internetfüggő mint én, legjobb megoldás egy olasz SIM kártya vásárlása az egyik műszaki boltban. (figyelem csak kártyafüggetlen telefonban működik) Az inernet remek, még fent a hegycsúcsoknál is működőképes. 15 eurót fizettünk érte, és korlátlan internethasználatot kaptunk érte.
A duty free shop-ok kínálatáról annyit röviden, hogy az alkoholos italok olcsóbbak, meg a többi is. A benzin úgyszintén. Tegnap 1,05 euróért tankoltunk az egyik itteni benzinkúton.
A pályákról (melyik van épp nyitva), itt találtok naprakész infót: http://www.skipasslivigno.com/ita/skiarea/impianti.php

Mindenkinek nagyon kellemes síelést kívánok!

Üdv,

Liza
Izaliza
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
2011.12.14. 09:07
Sziasztok! Itt vagyunk Livignoban, szombaton érkeztünk. Kevés a hó, kár szépíteni a helyzetet. Most is esik a hó, de ennyi nem elég. A hóágyuk is megszakítás nélkül működnek amióta megjöttünk. Egyre több pálya nyilt meg a napokban, de még zárva van jónéhány. A pályák nagyon buckásak, kavicsosak, sok helyen a fű is kilátszódik.
A hétfői napon volt egy intenzívebb hóesés, akkor mindenki csak botorkált a pályákon, estünk-keltünk mi is, mert látni semmit nem lehetett.
Livigno nagyon kedves kis falu, és olcsó a benzin! :-)
Ha valakinek kell több infó, vagy valamire konkrétan még kíváncsi, üzenjen bátran.
Üdv,
Liza
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.