Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

House pet által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
House pet
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2011.02.07. 16:59
Sziasztok!

Mi most voltunk egy hosszú hétvégére (február 4-5-6.) Stuhlecken síelni először. Én mondjuk azt, hogy középhaladó síelő vagyok, 2007-ben volt először síléc a lábamon. A párom profi síelő, és minden egyes percét az én tanításomnak szenteli a síelések alkalmával. Piros pályákat szeretem, azokon tudok tanulni. Fekete pályán is lemegyek, de az hard core. Eddig síeltem Bulgáriában (Bansko), Szlovákiában, Szerbiában, Mátraszentistvánon. Ezek közül Bansko magasan a legjobb volt.

Szóval something about Stuhleck...Nagyon jók a pályák, szélesek stb. Aki totális kezdő, annak nem ajánlom. Szerintem a kék pályák is nehezek egy kezdőnek. Legalábbis visszaemlékezve az én első lépéseimre anno a kék pályán...Kb a totál flat kék pályától is összecsináltam magam.

Két hete nem esett friss hó Stuhlecken, a pályák jegesek voltak, ami már délután élvezhetetlenné tette a síelést. Plusz fél méteres hóbuckák alakultak ki, főleg az alsó pályákon.

Szombaton iszonyú tömeg volt, de a várakozási idő kb 15 perc volt a lifteknél.

Pénteken és vasárnap nem voltak sokan egyáltalán. Vasárnapra viszont a tavaszi idő vizes havat eredményezett, ami ugyancsak rontott az élvezeten.

A felső étterem nagyon jó, nem kell várni a női mosdóban sem! :) 40 EUR-ból már ettünk is másodmagammal egy tányér levest, egy-egy sütit, meg ittunk egy üditőt.

Stuhclecket CSAKIS hétköznap ajánlom, akkor, ha friss hó esett. 2-3 napnál nem érdemes többre tervezni, mert tényleg nem nagy a pályarendszer.

Könnyen meg lehet találni, akár GPS nélkül is. Sopronból 50 perc.

A legfelső pálya totál jég, és annyira fúj a szél állandó jelleggel, hogy aki nem ura a helyzetnek, ne menjen oda fel, mert még visszafújja a szél. De ha valaki nem kezdő, akkor nagyon élvezetes a pálya, amint túllendültünk a jeges-szeles szakaszon.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.