Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
skydiver74 által küldött hozzászólások listája
Üzenet szövege
Feladó:  skydiver74FérfiKezdő síelőHaladó snowboardos
Dátum: 2013.02.16. 17:28
Topik: Kasberg - Grünau
skydiver74 Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2013.02.16.
1 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Sziasztok,

Kétszer mentünk ma erre a síterepre...először és utoljára. Reggel 8:50re odaértünk, vettünk napijegyet, és örültünk hogy nincsenek sokan. -2 fok volt odakint, és szél nélkül esett nagyon szépen a hó. Remek időnek ígérkezett.

Felmentünk az első felvonóval, és az első kék pálya következett...ahogy síeltünk lefelé, egyre több és több hóbucka következett. Eldolgozásnak a nyomai sem látszottak. Úgy voltunk vele, bizonyosan ezt a pályát még nem kezelték úgyhogy következett egy másik kék pálya kicsit lentebb. Ugyanaz a látvány fogadott...hóbucka és igénytelen, több napja kezeletlen pálya.

Még ekkor sem csüggedtünk, ha már ott voltunk, hanem elmentünk egy piros pályára....dettó ugyanaz

Cca 90 perc felvonózás és szenvedés után elmentünk a lenti recepcióhoz, ahol közölte velünk a korábban rendes pultos hölgy (a fizetéskor kedves volt) hogy csak nem képzeljük azt, hogy az emberek ilyenkor fognak a pályán dolgozni hiszen esik a hó. ... mondtam neki kedvesen hogy rendben, akkor 90 perc után itt a kártya és adjon vissza valami pénzt mert nem tudunk itt síelni ( a párom már több éve síel, pontosan 4szer esett el, ebből egyszer mindkettő léc leoldott).

Azt mondta visszaadja a kártya utáni 2 euró kauciót, és örülhetek neki hogy ezek után azt is megkapom. Kértem reklamációs könyvet, persze hogy nem kaptam meg, azt mondta írjak emailt ha valami nem tetszik.

Hja, azt még nem is mondtam el hogy a pályák kitáblázottsága is hagy némi kivetni valót maga után.

Hát ennyi, ma is gazdagabb lettem egy tapasztalattal, és szegényebb 69 euróval. Jobban jártam volna ha ezt a pénzt valami hasznosabbra költöm, mondjuk egy menhelynek fizetem be.

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »