Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

BIGSZASZA által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
BIGSZASZA
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
Topik: Visegrád
2015.01.02. 18:16
Tisztelt Gutbrod Rezső úr
Nagyon remek munkát végeztek annak ellenére hogy meglehetősen kevés természetes hó eset, rengeteg embernek családnak kínálnak kiváló szórakozást idő töltést mind a pályán mind azon kívül is ( büfé, kölcsönző stb.) Több alkalommal volt szerencsém önöknél síelni úgy egész napos programként vagy csak az esti órákban ami remek volt, viszont egy apró észrevétel amire szeretnék választ kapni már elég rég.
Azt szeretném kérdezni hogy van e valamilyen szabályzat arra nézve hogy kinek milyen pályát szabad használni gondolok itt arra hogy síelni tudás, életkor, magasság, (gyerekekre gondolok)Mert nem egy alkalommal találkoztam azzal a jelenséggel hogy síelni nem tudó gyerekek a pálya egyik szélétől a másik széléig keresztben botorkálnak sokszor a szülök közreműködésével ami elég veszélyes(1/a pálya)sokan itt tanítják a gyerekeket síelni!!Félre értés ne essen nem a gyerekek ellen vagyok hiszen nekem is van gyerekem de nekem a gyerek biztonsága mindennél fontosabb!! És vagyunk egy páran akik ha oda megyünk síelni a pályára akkor szeretnénk úgy fentről lejönni hogy ne keljen kis gyerekeket kerülgetni és arra vigyázni hogy nehogy valamelyiket elüssük vagy nekiütközzünk, nem is beszélve arról ha valaki fentről jön a piros 1-ről!! Volt olyan alkalom napközben hogy síoktatást tartottak a pályán gyerekeknek ami sehol nincs a szabályzatban vagy csak én nem találtam! Ez azért fontos számomra mert ha oktatás van akkor nem használható teljes mértékben a pálya az összes gyerek előre megy a felvonókhoz ezáltal hosszabb lesz a várakozás és kevesebb a síelés viszont teljes áru jegyet kell váltani!!
Kérem hogyha ideje engedi és tudna pár mondatban válaszolni akkor legyen szíves, köszönöm!!
Ennyit találtam a szabályzatban ami a kérdésemmel kapcsolatos: (A Visegrád Síiskola oktatói és tanulói a felvonóknál elsőbbséget élveznek!
A bérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe és vállalja, hogy a kezelők utasításait betartja, mások testi épségére ügyel, baleset esetén a helyszínt nem hagyja el! Megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat!Nincs visszatérítés: rossz idő, sorbanállás, a pályák állapota és száma miatt, a két órát meg nem haladó liftleállás ill. áramszünet esetén, valamint a bérlet elvesztése kapcsán! Kérjük, hogy jegyvásárlás előtt tájékozódjon a pillanatnyi helyzetről!)


Üdv. Szabó András
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.