Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

gutsmuts1983 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gutsmuts1983
1 élménybeszámolót írt
1
7 éve tag
2019.01.27. 20:24
3 napot töltöttünk el itt a családdal a Hófesztivál alatt. 2 kisgyerekkel (5 és 2 éves) akiknek a terep teljesen tökéletes. Az összes pályán lehet tanulni velük kivétel nélkül. A hóviszonyok rendben voltak, bár akadt több földes rész is ami érthetetlen ilyen hóvastagság mellett. A felvonók rendben vannak és a személyzet is nagyon segítőkész mindenhol. A jegyárak mellé járó szolgáltatások azonban elég magyarosak. Parrkolóból hatalmasat kell kerülni mire eljutsz egy beléptető kapuhoz. Minek is? Hiszen ha nincs bérleted nem fogsz tudni felvonózni, így viszont állhat mindenki sorba még kifelé is. Ott mit ellenőriznek?
Az egész terepen egy mosdó üzemel és az oda vezető fa lépcső pedig egy igazi kihívás, hogy ne törd össze magad. Ausztriában ezt műanyag boritással, vagy fém lépcsővel oldják meg.
A felvonó fele pedig a kapunál kilátszik a beton alap ami egészséges a léc talpának, erről külön kellett szóljak a személyzetnek.
Maga a hely itthoni viszonylatban rendben van, de ha a gyerekek nagyobbak lesznek akkor nem kérdés, hogy picit többet utazva legalább Stuhleck lesz a cél. Jó lenne ha a Sipark csapata is ellátogatna oda egy egy jó praktikáért.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.