Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Terbe Dezső által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Terbe Dezső
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.02.17. 16:56
15.-én gond nélkül fel lehetett menni. Hétköznap lévén azért szokatlanul sokan voltak. Igaz, régen ,mikor még a dél és észak nem volt összekötve a csúcsra meg a "fapados" ülőssel, meg a horror tányérossal lehetett feljutni még hétvégén sem voltak sokan. A tányéros még ott van ,de nem jár, hiszen a korszerű kabinossal gyorsan és gond nélkül lehet feljutni némi közelharc árán a tömegnyomorban. A feljutás élményét elvesztettük, de a lesiklás a freeride részen még most is páratlan élményt nyújt, ott kevesebben próbálkoznak. Kicsit már letaposott volt, de maradt még érintetlen terület és különösen a felső részen lehetett jó íveket húzni a mély hóban. Néhány csúszásnál jött fent a köd ,a kabinos alatt csúszva nem lehetett akkor sem eltévedni, aztán lentebb már tisztult megint. Jó megközelítés , viszonylag közeli Hegy 2000-es szinttel azt hiszem az egyik legjobb spot ha van elég hó és hideg. Jó csúszást mindenkinek!
Előzmény: (Lacz23 199582)
Terbe Dezső
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.02.07. 19:41
Sajnos én még egyedül megyek boardozni, de már nem sokáig, mert a fiam /5 éves/ már jól halad a tanulásban , 7-szer voltunk ebben a szezonban és már egyedül fordul át sarokélről lábujjra. Sok sok évvel ezelőtt a haverokkal bejártuk Európa legjobb síterepeit, mindig úton voltunk. Most már csak néha megyek egyedül, a haverok szétszéledtek, a fiammal szeretnék pár év múlva eljutni a top helyekre , ha még bírom fizikailag.
Holnap nekünk Kékestető oktatás, aztán talán nég Chopok dél, ha lesz elég hó és hideg.. Nektek jó csúszást a csodálatos Lomnicon!!!
Előzmény: (KKy 199067)
Terbe Dezső
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.02.06. 16:12
Február 5.-én hatalmas köd lepte be a Lomnici nyerget. Csak ritkán és rövid időre mutatta meg magát a Hegy , így aztán az a pár csúszás még értékesebb volt a friss porhóban. A pályát jelző karókat elhagyva és a gyors siklást élvezve nem árt az óvatosság. A látótávolság szinte másodpercek alatt csökkent le annyira, hogy már nem tudtam merre lehetek, mindent belepett a sűrű köd. Fogalmam sem volt ,merre induljak. Levettem a sisakomat , hogy jobban halljam a hangokat. Mivel nagyon kevesen jöttek fel a kétüléses felvonóval, sokat kellett fülelnem , mire a pálya felől meghallottam a síelők "karcolását". Szerencsére alattam, voltak , így gyorsan haladtam a hangok felé, majd a jelzőkarókat is megláttam. A következő körökben csak rövid pályaelhagyásokat engedélyeztem magamnak...
Terbe Dezső
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.01.09. 18:42
A jó pap is holtig tanul ! Amúgy igazad van ,2008 tényleg régen volt! üdv: Dezső
Terbe Dezső
5 élménybeszámolót írt
5
6 éve tag
2018.01.07. 18:16
Beszélhetünk az oktatásról, vegyük fel a kapcsolatot email-ben! üdv: Terbe Dezső
Előzmény: (mandzsi 45749)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.