Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tevebob által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
Topik: Annaberg
2008.02.21. 13:52
Na én szombaton indulok Annabergbe 6 napra, lesz ott vki még ebben az időben?
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2008.02.07. 14:09
Hát, köszönöm szépen az ajánlást, de sajnos arra idén biztos nincs pénzem hogy oktatóstul kimenjek külföldre, max jövőre, meg akkora lesz már jogsim is, meg betöltöm a 18 at is, és úgy egyszerűbb is lesz minden.

Hát ezvan, ja még annyit hadd kérdezzek már. Lehetséges-e valahonnan kölcsönözni felszerelést vagy erre nem igazán állt még rá egy kölcsönző sem idehaza?

Ja és még mindíg várom olyanok jelentkezését akik szívesen mesélnének arról hogyan kezdték el a freeskit milyen nehézségekbe ütköztek, tapasztalatokat szereztek stb. :)
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2008.02.06. 14:45
Sziasztok!

Elkapott egy gondolat, hogy érdekelne a freestyle síelés, freeski, olyan formában hogy megcsúsznék néhány slideot, esetleg itt Mo.gon a 4seasonsslide parkban, illetve amikor síelni vagyok és ha van funpark akkor oda benézni, ugratgatni, na nem feltétlen, 40 m eseket.

Na szóval arra akarok kijukadni hogy tudna e nekem vki információkkal szolgálni, például, milyen lenne erre nekem egy ideális freestyle léc, szélességben, hosszúságban, keménységben, rádiuszban, illetve miket ajánlotok, kötésben is, esetleg új bakancs is kellene-e?

Illetve ha van itt vki tapasztalt róka azzal szívesen felvenném a kapcsolatot, mailben vagy msnen, vagy ha itt elmagyarázna néhány dolgot h mégis mit, hogy! :)

Egyébként 4 éve síelek, eddig egy Atomic Supercross SX7esen síeltem, (158cm, 14m es rádiusz). Hátha segítenek ezek. A síelésem szerintem már elég biztonságos lenne ahhoz h megpróbálkozzak ilyen kisebb dolgokkal, aztán szépen fejlődni benne.

A segítséget előre is köszönöm!
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2008.01.10. 22:52
Valaki jön Annabergbe február 23-28 as időintervallumban? Húdeszakszavat használtam :D
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2008.01.10. 15:10
Köszi Zoli! Hát asszem ebből nem lesz sok külföldön bérlés! :D Rohadt drága minden :S 2 nap árából itthon kibérlem 1 hétre... :D
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2008.01.09. 19:46
Sziasztok!

Februárban megyek a sulis sítáborommal Annaberg be, sílécet viszek, mert az van, de szeretnék snowboardozni is.

Nem-e tudja vki hogy milyen áron vannak ott a snowboard kölcsönzések?

Ugyanis ha nem túl drága akkor lehet ott helyben kölcsönöznék, mivel valszeg csak pár napot snowboardoznék, és akkor meg arra nem éri meg itthon 1 hétre kibérelni a boardot!

Szóval erről vki ha pár szót tudna mondani, köszi előre is!
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
Topik: Hochkar
2007.01.24. 16:15
Fazoletto! Akkor már az a vipmail es címed nem jó? Válaszolnál a mailemre amit írtam?
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2007.01.21. 17:34
Helló Fazoletto!
Igen, én Jászapátin lakom. 20kmre van Jászberénytől. Nem tudom hogy aznap volt e születésnapja. De amúgy a lány nem Jászapáti, csak előttem ült buszon. Úgy volt hogy három csoport ment Hochkarba. A jászapáti gimnázium csapata, meg volt egy hatvani és egy pesti is. Na dehát mind1. Ez sajna már megtörtént. Kicsit riasztó, de jó példa volt arra hogy mindenki a saját szintjének megfelelő pályát válassza.
Tevebob
9 élménybeszámolót írt
9
18 éve tag
2007.01.21. 11:34
Sziasztok!!!
Új vagyok az oldalon, de tetszik a fórum, mostantól majd több hozzászólást láttok tőlem. Röviden annyit rólam hogy 2 éve síelek, de ebben a két évben többször is voltunk, mert rákapott a család, szerencsére :) Szóval nagyon tetszik a síelés. :) Mi most jöttünk Hochkarból, sulival voltunk 15-20 áig. Nekem tetszett, hó nem volt sok, és nem volt nagy minősége, de mi élveztük addig amíg el nem mosta az eső. Szal most igen gyenge a hóhelyzet, mert 19. én Pénteken szakadt az eső, ugyh nemis síletünk. :( A lány aki összetörte magát a mi csoportunkból volt. Piros pályán egy fa állította meg. :( Ugyh összetörte az arcát és a kulcsontja is eltört. Hála Istennek jobban van, és ha jól tudom már kiengedték, de még pihennie kell jó sokat. Na de nem ezt akarom én ecsetelgetni. Jó volt a tábor ettől függetlenül, és látszik hogy sokmindent tesznek az osztrákok a pályákért, de ez az időjárás...