Üdv mindenkinek
Hát kéremszépen egy időjárásilag tökéletes hétvégén vagyok túl ,de a szám ize borzasztóan keserű.Konkrétan a sielők kiszolgálásával akadtak problémáim,de már nem is csodálkozom mert ez már évekre visszamenőleg állandósult,én személy szerint úgy gondolom hogy a jelenlegi sicentrum üzemeltetőinek ideje lenne már elgondolkodni a folytatáson,mert lelkesedésből nem lesz pénz soha ,márpedig itt nagyon sok hiányzik.Biztosan akadna egy tőkeerős szervezet aki fantáziát látna az üzemeltetésben és beruházna,mint erre sok jó példa van a mátrában is pl.És most jöjjenek a konkrétumok ,szombat reggel érkeztem és lehangoló állapotok fogadtak ,a pályákon kezelésnek alig akadt nyoma,felvonó összesen 1 db üzemelt az is délutánra feladta.Vasárnapra annyit javult a helyzet hogy éjjel kezelték a pályákat,igy azok állapota jobb lett,de akadt jó pár amihez hozzá sem nyultak.Viszont a két felvonó hol ment hol nem ,ismét ,aztán 3 ra befuccsolt minden,na ekkor lett elegem nekem is.Ja igen a szánkópályán millió ember,gyerek és a 2 felvonóból egy sem üzemelt ,egyébként rengetegen kilátogattak a rossz útviszonyok ellenére is ,és ezt kapták cserébe.El kellene ezen gondolkozni és átadni a helyet alkalmasabb üzemeltetőnek.