Tegnap -10 fok volt és szélvihar egy két felvonó nem is müködött mi a 8-as parkolóból nem is tudtunk feljutni a csúcsra, nem ment a felvonó (mondjuk nem is akartunk én ilyen jeges széllel még nem találkoztam, 70-90 Km/h szél volt). Gondolkodtunk egyaltalán síeljünk-e, de mivel meg volt a bérletünk a 11-es pályán csusztunk egyet. A teteje félelmetesen jeges szeles volt, de kb. 300 m után a fák között hirtelen nyár lett a felvonó alján egy szuper hütte is van, a napozó székben leégett az arcom. Csákányos felvonó van, alig síelt valaki, ha rosssz az idő van a 11-es pályát nézzétek meg itt még itélet időben is lehetett síelni.
Ma +2 fok lett viharos szél, 1700 m felett iszonyat köd, a felvonó a P8-as parkolótól megint ki volt kapcsolva a szél miatt. Délig gondolkodtunk hogy síeljünk-e ketten 58 euróért ilyen rossz időben, a síbérlet kassza mellet vagy 10x elmászkáltunk, mikor rászántunk magunkat a síelésre a kasszás ember tök rendes (Angolul barátnőmmel megkommunikálták hogy rossz az idő és a pálya ezért adjon valami olcsó jegyet :) így gyerek jeggyel síeltünk 25 euróból ketten).
Még egy érdekesség a P7, P8 parkoló útdíjas 8 euró/nap, de a jófej síbérlet kasszás ember adott ingyen jegyet ami felnyítja a sorompót igy ingyenes. (szerintem aki síbérletet vesz annak jár ez az ingyenes parkoló jegy csak senki nem tudja, maguktól pedig nem adják.)