Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

nmarcsi2 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
nmarcsi2
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2010.10.04. 17:23
Szia!
Igen, ezen a honlapon néztem, sőt kértem volna tőlük bővebb infót, de nem tudnak mást, mint ami ide le van írva. Amúgy a 974-es ház az.
Néztük a távolságot szerintünk nem 300 m a pályától.
(Ha jártál már ott, a google térképen rá tudsz ismerni.) Csak azért kérdeztem volna, mert gyalog 2 gyerekkel és cuccal azért nem mindegy.
Ja és a pálya? Tudsz valamit?
Előre is köszi.
nmarcsi2
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
2010.09.30. 16:37
Sziasztok!
Egy kicsit lehet korai az érdeklődésem,de 2011.februárjában mennénk családostól (két gyerkőccel 10 és 6 évesek)síelni. 5 napot tervezünk és még sosem voltunk ott. Tanácsot szeretnénk kérni, a Krompachy pályáról.Na és még egy dolog Krompachy-ban a pályához vezető úton találtam egy háznál szállást. Azt írja, hogy 300 m. (Limba.com)Nekünk többnek tűnik. Ha már jártál itt és esetleg ismerős vagy arra légyszíves jelezd már, hogy kb valós-e az a távolság. Fontos lenne, mert gyalogszerrel szeretnénk közlekedni a pályáig. Ha esetleg valaki tud egy telefonszámot a pályához közeli szállásét azt is megköszönöm.Amúgy olvastam az előttem szólaltakat reméljük, hogy a pálya rendben lesz, a kicsi tavaly tanult meg síelni úgyhogy nem árt a jó pálya.
Előre is köszi!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.