Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Pra Loup - Val'd Allos topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Faki
13 élménybeszámolót írt
13
17 éve tag
2011.01.11. 19:57
Hello!

Tavaly márciusba voltunk itt síelni 50 fős bandával. A TS POURET és a SOURCES DU VERDON akkor is zárva volt, viszont ahogy írtad a a TS UBAGUETS és a CROUS lifttel meg lehetett oldani a visszajövetelt a Pra Loupi részről. Szerintem ilyen nyitva tartási szinten menni fog az átjárás.

Idén január 29 -től február 5 ig leszünk itt! Várom már!
Jó síelést!
turbogabor
68 élménybeszámolót írt
68
16 éve tag
2011.01.10. 10:05
Bár azt nem tudom, hogy a visszajövetelhez elég e a "ubaugets" és "crouss" liftek használata, mert még nem voltam itt. Nem tudom hogy ha felmész a Crouss lifttel a tetőre, onnan vissza lehet e csúszni a vescali részre, mert akkor kis okoskodással meg lehet oldani a visszajövetelt. Esetleg aki járt már itt az tudja e? Please help us:)!!!!!!!!!:)
Előzmény: (vizi 102942)
turbogabor
68 élménybeszámolót írt
68
16 éve tag
2011.01.10. 10:00
Szia vizi!

Mi nem csak azért megyünk Nizza felé, mert így kevesebbet kell szerpentinezni, hanem mi már szombat reggelre ki akarunk érni Monacoba egy kis városnézésre:) Innen már csak 160 km Val d' Allos. Egyébként mi is itt olvastuk, hogy erre célszerűbb menni.
http://www.valdallos.com/weather-slopes.html
Én ezen a linken (pálya honlapja) szoktam nézegetni, hogy mi van nyitva, és persze a webkamerákat. A piros "SOURCES DU VERDON" nevű pályán tudsz szerintem visszajönni Pra Loupból és persze ehhez kell még a kettő közti "TS POURET" beülős lift is. Amint látod mindegyik le van zárva sajna. Persze jövő hétig még változhat a dolog, csak én már egy hónapja figyelgetem, és még idén nem volt nyitva egyszer sem az átjáró:( Ti is 15-től lesztek itt?
Előzmény: (vizi 102942)
vizi
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
2011.01.09. 15:05
Sziasztok!Jövő hétvégén megyünk síelni Val d'Allosra.Érdekelne, hogy azért kell Niza felől érkezni mert a hágó zárva van?Mi Torino felől néztük ki az utat, de gondolom akkor ez nem jó.Valaki még írta, hogy a Val d'allos és Pra Loup között az út le van zárva, azt hol lehet megnézni?
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.