Lehet hogy vicces, én csak leírtam mit szoktunk csinálni hátha segít a döntésben. Gondoltam érdemesebb itt feltenni a kérdést mint egy multinál. Azt meg megköszönném ha az említett fogalmakat valaki kifejtené vagy dobna egy linket róluk.
Na erre kiváncsi leszek, ki, milyen sílécet ajánl.
Segítek:
- A léc legyen jól irányítható
- Nagyobb sebességnél is maradjon stabil
- Szeretek tempósan haladni
- A carvingolás, "forgatott lendületek" nem tudom mit takarnak pontosan :DD
A léc legyen jól irányítható. Nagyobb sebességnél is maradjon stabil, mert sebességmérő pályákon szoktunk egymással versenyezni ki ér el nagyobb sebességet. Szeretek a pályákon is tempósan haladni, de sokat szoktunk szórakozni buckapályákon is. A carvingolás, "forgatott lendületek" nem tudom mit takarnak pontosan. Nem volt oktatóm aki ezeket elmondja. Annyit mondtak nekem az elején, na itt csússz le :-D úgyhogy magamtól tanultam meg.
síelési stílusról azért csak tudsz írni valamit.. szlalomozol, vagy gyorsan mész nagy íveken? milyen tulajdonságot részesítenél előnyben? éltartás könnyű kezelhetőség, esetleg szélesebb középrész ami túrt hóban kicsit jobb... carvingolás megy-e, vagy csak "hagyományos " forgatott lendületek? mik az ambícióid? mennyit szánnál rá?
de még ezek alapján sem valószínű hogy a legmegfelelőbbet tudnák ajánlani.