Az utóbbi néhány napban két nagy csalódás ért:
1. A múltkori, rohrmoosi pálinkaversenyre alig jelentkezett valaki. Mármint erre:
"- A szilva- és körtepálinka "verseny" Rohrmoos központjában, az Erlebnisweltben, február 1-én, kedden este 7-kor kerül megrendezésre. Minden bizakodó versenyzőt és "szőrös szívű zsűritagot" szívesen várunk. A nagy nagy érdelődés arra enged következtetni, hogy haaaaatalmas lesz a tömeg. :)) Ezért egy jótanács: Pontosan 7-re!"
2. A másik csalódás ma délután ért. Egyik barátom Söldenben szakácskodik és most mesélte, hogy az ottani Gulaschsuppent egy az egyben konzervből készítik. Csak megmelegítik, egy-két Semmelnt nyomnak mellé és már eheti is a "majom".
Mindig is gyanús volt, mert mindegyik Hüttében ugyanolyan az íze. A jól elkészített magyar gulyáslevest egyértelmű, hogy nem übereli, de azt mégsem gondoltam volna, hogy CSAK egy előre elkészített konzervből van.