Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Oxigényes víz vs ágyaspálinka topikból

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ujjady
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
2011.01.27. 11:00
Akkor sajnos nem biztos, hogy talizunk. Én 10 és 14 óra között oktatóval próbálom tökéletesíteni amúgy elég gyenge sítudásom. Nem tudom, hogy melyik hegyen tanulunk.A mi szállásunk Pruggernben van.
Előzmény: (Hótoló 106174)
Hótoló
90 élménybeszámolót írt
90
13 éve tag
2011.01.27. 10:24
Vasárnap Hochwurzenen síelünk.
Előzmény: (Ujjady 106119)
Hótoló
90 élménybeszámolót írt
90
13 éve tag
2011.01.27. 10:22
Hát ez az! Hiányolják az ötödik ízt, az umamit(az édes, savanyú, sós, keserű mellett).
A legismertebb ezt az ízt kiváltó mesterséges adalékanyag a nátrium-glutamát...
Elárulnád, hogy hol is főzöd te azt a pörköltet? :)
Előzmény: (Szab 106155)
Szab
2070 élménybeszámolót írt
2070
19 éve tag
2011.01.27. 09:23
...az inkább ciki, hogy az elkényeztetett "hüttében zabáló" versenyzőpalánta, fikázza a farakás felett főzött, borjú&sertés pörköltemet..:) Hiányolta a tartósítószer ízét.
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2011.01.27. 06:29
Miért csodálkozol a forralt bor is "zacskós".
Ami a Gulaschsuppent illeti én nem merném annak nevezni inkább egy tuningolt paradicsomlevesnek :D.
Előzmény: (Hótoló 106117)
Ujjady
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
2011.01.27. 01:00
Sajnos én este nem tudok ott lenni, de azért a verseny pálinkát eljuttatom, de addig is találkozhatunk a hegyen.
Előzmény: (Hótoló 106117)
Hótoló
90 élménybeszámolót írt
90
13 éve tag
2011.01.27. 00:55
Az utóbbi néhány napban két nagy csalódás ért:
1. A múltkori, rohrmoosi pálinkaversenyre alig jelentkezett valaki. Mármint erre:

"- A szilva- és körtepálinka "verseny" Rohrmoos központjában, az Erlebnisweltben, február 1-én, kedden este 7-kor kerül megrendezésre. Minden bizakodó versenyzőt és "szőrös szívű zsűritagot" szívesen várunk. A nagy nagy érdelődés arra enged következtetni, hogy haaaaatalmas lesz a tömeg. :)) Ezért egy jótanács: Pontosan 7-re!"

2. A másik csalódás ma délután ért. Egyik barátom Söldenben szakácskodik és most mesélte, hogy az ottani Gulaschsuppent egy az egyben konzervből készítik. Csak megmelegítik, egy-két Semmelnt nyomnak mellé és már eheti is a "majom".
Mindig is gyanús volt, mert mindegyik Hüttében ugyanolyan az íze. A jól elkészített magyar gulyáslevest egyértelmű, hogy nem übereli, de azt mégsem gondoltam volna, hogy CSAK egy előre elkészített konzervből van.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.