Az én is szeretem valószínű, hogy odamegyek én is. Piros dzseki, fekete nadrág, fehér bukó és különös ismertetőjel többet vagyok fekve a hóban, mint lábon.Laposüveg a zsebben.
Én valószínűleg kedd este nem tudok ott lenni a hüttében, de "mitro"-val küldöm a verseny pálinkát, ők ott lesznek.
Most akkor vasárnap melyik hegyen síeltek?
Mire mi megérkezünk légyszíves a pályákat különös figyelemmel hótolózni! Ja, és a hófelhőket is toldd arrébb egy kicsit, hogy a napsugarak aranybarnára színezhesség halovány arcocskámat!
Jaaa, akkor én értettem valamit félre(mintha azt mondtad volna, hogy kedden este nem jöttök pálinkázni).
Mi reggel indulunk. - Majd lesni fogom az oktató nélküli, kezdő síelőket. :)
Mindenkinek jó síelést!
Ha már így történt és ti sem jöttök sajnos üdvözlő-versenyitalozni, akkor legalább az oktatódat küldd el egy kis szájon keresztül történő érzéstelenítésre! :)
Szia!
Most jött az email, hogy az oktatót elgázolta egy részeg bordos és eltörött a válla. Most oktatót keresek, nem tudsz segíteni némi pálinkáért cserébe?
Akkor sajnos nem biztos, hogy talizunk. Én 10 és 14 óra között oktatóval próbálom tökéletesíteni amúgy elég gyenge sítudásom. Nem tudom, hogy melyik hegyen tanulunk.A mi szállásunk Pruggernben van.
Hát ez az! Hiányolják az ötödik ízt, az umamit(az édes, savanyú, sós, keserű mellett).
A legismertebb ezt az ízt kiváltó mesterséges adalékanyag a nátrium-glutamát...
Elárulnád, hogy hol is főzöd te azt a pörköltet? :)
...az inkább ciki, hogy az elkényeztetett "hüttében zabáló" versenyzőpalánta, fikázza a farakás felett főzött, borjú&sertés pörköltemet..:) Hiányolta a tartósítószer ízét.