Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Bukovel topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
punto
54 élménybeszámolót írt
54
18 éve tag
2011.02.07. 22:43
Mi is az 1R-nél vettük, és ugyan úgy megnézték, hogy hányan vagyunk, mint ahogy a gyereket is megnézték gyerek jegy vételekor. Volt előttünk egy nagyobb táraság, és mindenkinek az ablakhoz kellett menni.
Sokan úgy csinálták (Mi is a második sorban állásnál), hogy mind a két sorban ált egy- egy ember, és amelyik hamarabb sorra került, ahhoz oda ment a másik sorban álló, de monda a sorban utána állónak, hogy vissza ál, amint megveszik a másik sorban a jegyet. Vissza ált, és ott is vettek 2 jegyet.
Előzmény: (Bikeman 108443)
Bikeman
48 élménybeszámolót írt
48
17 éve tag
2011.02.07. 09:17
Sziasztok,
Én egyedül (1 sorban állással) 4 jegyet vettem. (1R pályánál). A feleségem és a lányom nem jöttek ki aznap síelni, én meg nem akartam a cassa előtt árulni az akciós jegyemet, ezért a pénztárnál próbálkoztam. Ha a blokkot bemutatom, akkor visszaadják az árát (190 UAH), sajnos ezt nem tudtam megtenni, ezért oda adtam a pénztárosnak, hogy adja el ő. Este visszamentem és pontosan visszaadta az árát.
Gyerek-kedvezmény a reggeli "discount"-os jegyre nincs. Egyébként 12 év felett, felnőtt jegy kell. Amikor megvettem leellenőrizték, oda hívták a gyereket (a lányom 12-éves).
Előzmény: (punto 107512)
punto
54 élménybeszámolót írt
54
18 éve tag
2011.02.01. 15:38
Üdv. Mindenkinek !

Január 28.-tól 30.-ig voltunk Bukovelen síelni. Az út a tiszabecsi határtól 5 óra volt, kisebb részt jó, nagyobb részt kátyús utakon. A hó minősége tökéletes volt, és sok helyen még gyártották is ezerrel. A felvonók, pályák, hütték minden igényt kielégítenek. Szombaton és vasárnap elég sokan voltak, de azért átlag 5 perc alatt fellehetett jutni a felvonókra. A személyzet segítőkész volt, de azért kel még nekik tanulni.
A reggeli kedvezmény (ahogy azt előttem írták) működik, de azt viszont vegyétek figyelembe, hogy csak annyi főre lehet megvenni a kedvezményes jegyet, ahányan a kasszánál vagytok. Mi ketten mentünk 8 jegyért, így 3 sorba állással 2 kasszánál tudtunk 6 jegyet venni. Gyerek kedvezmény is van 20%, nem tudom hány éves korig, de a 13 éves gyereknek, már felnőtt jegyet kellet venni.

A kaják nagyon finomak, és elfogadható az áruk is.

A síelési kultúrájuk (a vezetési stílusukkal együtt)viszont nem tűr nyomdafestéket. Az elesett síelő orra előtt vágják a kanyart, jól szembe vágva hóval a földön fekvőt. Az elhagyott felszerelést kerülgetik, mint hogy levinnék a gazdájának. Akiknek segítettünk, sokszor meg voltak lepődve, hogy ilyen is van. A 2 nap alatt több, és csúnyább bukást láttam, mint máshol 1 hét alatt. A felvonóból kiszálláskor a bal szélen ülő jobbra indul, felborítva ezzel 3 embert, mert Ő a jobb oldali pályán akar menni.

Azért összességében jól éreztük magunkat, nem mondom, hogy soha többet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.