Szerintem menthetetlen vagy.
Egyszer már létrehoztak egy ugyanolyan színvonalút csak közelebb és olcsóbban. 40 évig tartott, aztán megbukott...
Szerintem ha elméletben ilyen jól megy béreld ki az éttermet raktárakkal (kb. 300-400 méter) 12 hónapra korrekt áron (amin az építtetőnek szerény haszonnal megtérül) és üzemeltesd 3 hónapig.
Menj el a sparba, vedd meg a virslit.
Szállítsd Eplénybe.
Főzd meg (előkészítő, szakács, energia)
Szolgáld ki a vendéget (pultos, pénztáros)
Vigyázz a szemét még ketchupot és mustárt is kérni fog, kenyérről nem is beszélve!
És fűts be neki, mert fázni fog (energia)
Vidd vissza a tálcáját, általában nem teszik (konyhalány)
Mosogass el, mert mindenki tiszta tálcán és edényből kíván táplálkozni (mosogató lány).
Tarts nyitva 12 órán keresztül, de ne zárj be este 9-kor, mert akkor mások lecsesznek, akik még ott dajdajoznának. (11 előtt nem indulsz haza, mert rendet kell hagyj, hogy másnap időben ki tudj nyitni)
Reggel 9-kor nyit az étterem. 7-re ott kell legyél, hogy még időben megfőzd a szaros virslid, tehát 5-re mész vásárolni a sparba.
A vendégeid fogják "lelakni" a sípálya rötyiét, tehát abba is be kell szállnod és minimum egy takarítónő is kell.
Vízdíj, csatornadíj...stb.
Ja és adjad spar áron! Tényleg mindannyian szeretnénk, csináld már meg légyszíves!
És ha megcsinálod, még tuti a te pofád fogja a kedves kuncsaft beverni, mert 2 óra alatt jutott a virslijéhez (túl nagy a tömeg).
És ekkor, de csakis ekkor, amikor egy fityinget sem kerestél (ergó nem tudtad fizetni a bérleti díjat), menj a sípályához és add elő nekik hitelesen, mekkora üzlet lenne, ha duplájára bővítenék a helyet, mert azt is kibérelnéd.
Mennyiért? INGYÉRT!
Szerintem lassíts koma!