Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Melyik lécet válasszam? topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
ruzsi76
9 élménybeszámolót írt
9
12 éve tag
2012.02.15. 22:24
Nagyon köszönöm a segítségedet de sajnos Visegrádra a következő három hétben nem tudok lemenni. Sajnos a jelenlegi tudásom alapján az slx-et most még biztos, hogy nem tudnám arra használni "amire igazán való", így a kérdés az, hogy nyélbe üssem a cserét és az slx-et használva szerezzem meg azt a tudást ami egy ilyen kemény léchez kell,vagy tanuljak még az sl-el és várjak a váltással. A dilemma azért nagy mert most még jó áron tudok megszabadulni az sl-től és jó áron tudnám megvenni az slx-et. Az alkatom (93 kg. 190 cm) eleve megköveteli a kemény lécet, valamint mivel csak 165 cm hosszút akarok venni, nem lessz olyan melós vele sielni.
Tanácstalan vagyok
Előzmény: (Lackó 134555)
Lackó
3281 élménybeszámolót írt
3281
19 éve tag
2012.02.15. 21:48
Gaboca jól írta, ki kellene próbálnod. Szerintem pár menet is elég lenne, hogy érezd, érdemes-e cserélni.

Én sokat síeltem mindkettővel, így tudom, hogy az slx lényegesen keményebb léc, viszont ha nem tudod arra használni, amire igazán való, akkor nem biztos, hogy boldog leszel vele. (igényli a határozottságot, és szigorúbb ha hibázol, ha viszont jól bánsz vele, meghálálja)

Mi minden kedden és csütörtökön esténként Visegrádon síelünk.

Ha kijössz oda, pár körre szívesen rád adom a saját slx-emet, hogy ki tudd próbálni. Meg akkor látnám is, hogy hogyan síelsz, abból rögtön látható lenne, hogy melyik való neked.
Előzmény: (ruzsi76 134539)
gaboca
3386 élménybeszámolót írt
3386
15 éve tag
2012.02.15. 19:27
A szerkezeti felépítésben plusz egy réteg ,,titanium" ami azért nem mindegy, mivel ,,senki" nem tudja miként síelsz így nem lehet megválaszolni a kérdésed.
Egy tanácsot tudok adni, próbáld ki az SLX-et minimum egy napig, cserélgesd a mostanival és érezni fogod boldogulsz e vele.
Előzmény: (ruzsi76 134539)
ruzsi76
9 élménybeszámolót írt
9
12 éve tag
2012.02.15. 19:05
Sziasztok!

Elan Race SLX léc kapcsán kérném a tanácsotokat.
Jelenleg egy Elan Race SL léccel sielek (2 éve) és alkalmam lenne lecserélni -némi ráfizetéssel- a fenti lécre. Mivel nem sielek még tökéletesen attól félek, hogy az SLX túl nagy falat lenne a számomra, ezért az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e váltanom, mennyi különbség van a két típus között, eseteleg -mivel a legkeményebb lécről beszélünk- sok kellemetlen meglepetésben lesz-e részem. Mindkettő ugyanaz a technológia.

Segítségeteket előre is köszönöm!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.