Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Tátralomnic topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Hogwash
841 élménybeszámolót írt
841
18 éve tag
2012.10.24. 14:47
Van szauna közel, majd megkérdezem a barátaimat, mert ők legutóbb elmentek szaunázni, ha jól emlékszem. Nem tudom hogy áll a panzió felújítása, nem minden szoba olyan szép (legalábbis 2011 márciusában, amikor legutóbb ott jártam, még nem volt), mint a netes képeken, de tisztaság volt és meleg. Az étterem és a kávézó-reggeliző már akkor is hibátlan volt. Van pár száz méterre egy jó étterem. Könnyen megismeritek, mert dekorációként egy ratrak áll ki az oldalából. Na ott nem láttak minket szívesen, pedig még esélyünk sem volt magyarkodni (tízen voltunk, közte négy kisgyerek), elég volt az, hogy magyarok vagyunk. Visszamentünk a panzió éttermébe, ahol jó a kaja, olcsó a sör és nagyon kedvesek.

Miért a kabinos érdekel? Egyszerűbb a deszkával? Ha az ülős gondot okoz, akkor a kabinossal csak a közép állomásig menj, mert a felső állomástól nem fogsz tudni lejönni. Nagyon kényelmes, új, fűtött, buborékos felvonók vannak. Az egyetlen régebbi (a kabinoson kívül) a négyüléses, ami a kabinos közép állomásától közlekedik egy nagyon kellemes pálya mellett, amit ugyan pirosnak jelölnek, de nem az. Igazából két meredek pálya van, a Nyereg (fekete) és a kabinos tetejétől a piros. A többi enyhe lejtésű, széles, tanulni ideális. Hétköznap nem szokott nagy tömeg lenni.
Előzmény: (Bea81 141645)
Bea81
8 élménybeszámolót írt
8
14 éve tag
2012.10.24. 12:27
Köszönöm, pár napja le is foglaltam január végére ide a szállást. Sajnos nincs még egy szaunája sem, ellenben pályaszállás lévén olcsó is.

Jó étterem ajánlatokat is szívesen fogadnék. Illetve van olyan szálloda ahova be lehet menni térítés ellenében szaunázni, wellnesezni? Ez nagyon hiányozna nekem...

Hétköznap mennyien állnak a lifteknél? Főleg a kabinos érdekelne, ott többen állnak mint a beülősöknél? Melyik napszakokban vannak kevesebben?

Köszönöm a válaszokat! :)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.