Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
clay
77 élménybeszámolót írt
77
13 éve tag
2013.01.21. 00:06
így van. engem is már megkértek nem egyszer, hogy vigyek fel kezdő boardost. fel is jutottunk gond nélkül. Az más, hogy egyszer rám szólt egy kedves síelő, hogy hogy merek egyedül menni. Mondtam neki, hogy nyugodtan belehet mellém csúszni, de azt ugyan ne várja, hogy magam mellé rángassak valakit.
Előzmény: (Robin 151768)
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
17 éve tag
2013.01.20. 22:17
Ott a pont.
Előzmény: (Robin 151768)
Robin
2513 élménybeszámolót írt
2513
18 éve tag
2013.01.20. 21:19
"A snowboardos hadd menjen egyedül, ha csak úgy tud, inkább, minthogy 2 percenként leálljon a felvonó. "
Na neee !! Ekkora butaságot azért ne írj kérlek ! Személy szerint nagyon-nagyon sok kezdő, tanuló illetve 0 km-es boardost felvittem már akik ezért mind hálásak voltak és egyikük sem esett még ki mellettem!! A legtöbb boardosnál-főleg kezdőknél- elég nagy mértékben szitál a deszka hátulja amit egy sí szépen kiküszöböl és vezet valamint jelentős mértékben lecsökkent. Továbbmennék.Az esetek többségében ők már keresték a síelők társaságát, segítségét a felmenetelekkor. Ehhez mondjuk hozzátartozik az ,hogy lehetőség szerint egy magabiztos jól síelő személyt válasszanak ! Itt elsősorban a fejekben kellene rendet tenni véleményem szerint.
h i r d e t é s
Fazzoletto
537 élménybeszámolót írt
537
21 éve tag
2013.01.20. 20:52
A snowboardos hadd menjen egyedül, ha csak úgy tud, inkább, minthogy 2 percenként leálljon a felvonó. Szerintem egyébként javuló tendenciát mutat a párosodás kérdés idén, legalábbis nekem jobbak a tapasztalataim:)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE