Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Eplény Síaréna topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
Offtopic: Az üzenet nem tartozik szorosan a témához
2013.01.22. 21:00
Az a kötés ami egy ilyen beszálló miatt old az nagyon rosszul van beállítva. A kötésbeállítás nem gyerekjáték az ember testi épsége múlik rajta. Ergo kútfőből minden ismeret nélkül senki ne állítgassa, mert sérülés lesz a vége. Azonban azt halkan jegyezném meg, hogy az indokolatlanul túl alacsonyra állított kioldóerő is rejt veszélyeket, ugyan úgy mint a túl erősre állított.
Előzmény: (Viri 152008)
Viri
715 élménybeszámolót írt
715
20 éve tag
2013.01.22. 20:31
Ugyan tegyetek már föl néhány fotót arról a mozgószőnyeg becsúszóról. Néhány használatában volt már részem, s nem tudom, és nem is hiszem el, hogy a becsúszó hibája miatt old le egy kötés!

Azt meg, hogy a kezelők állítgassák a kötéseket, ugye nem gondolta senki komolyan? Van itt a fórumon néhány szakember aki szervizben dolgozik, vagy irányítja azt. Ők biztos megerősítenek abban, hogy egy kötésbeállítás nem egyszerű csavargatásból áll, hanem komoly ismeret és nem utolsó sorban felelősség vállalás kell hozzá. Elméletileg minden szervizben elvégzett kötésbeállításról tanúbizonylatot kell adni a léc használójának, mely igazolja a beállítás személyre szabottságát.

Már volt ahol kaptam!
Síaréna Vibe Park
736 élménybeszámolót írt
736
11 éve tag
2013.01.22. 18:23
Az elmúlt héten leesett több, mint fél méteres természetes hótakaróval kiegészült, vastag ágyúzott réteg sokáig képez majd stabil pályaalapot. Szerencsére a tegnapi eső sem okozott benne említésre méltó károkat.

Az időjárás előrejelzések szerint megszűnik a frontok jövés-menése és tartós hidegek következnek az előttünk álló 10 napban. Ez csodálatos hír, mert nappal nem lesz olvadás éjszaka pedig folyamatos ágyúzással hizlaljuk tovább a pályákat borító hóréteget.
Összességében úgy véljük, hogy ez a hatalmas mennyiségű természetes hó csodát tett az idei síszezonnal.
Ha van egy kicsike plusz, akkor a környező hegyekben elolvadó természetes hó a domboldalakon lecsorogva a patakba folyik, ami pedig a víztározóinkba. A víztározókból pedig tétovázás nélkül fellőjük őket a sípályákra. Ezért az a hó, ami a környékre esett is így vagy úgy, de a Nordica Síaréna pályáin köt ki. Mindezért hála a Magyarország legnagyobb hógyártó kapacitásának. Minden esély megvan rá, hogy rekord hosszú szezonunk legyen, csodálatos hóminőséggel.
A múlt héten bebizonyosodott, hogy bármekkora hó esik sincsen probléma a pályák megközelítésével. Hazánkban a Bakonyban esett a legtöbb, ennek ellenére eddig soha nem látott tömeg látogatott el hozzánk a hétvégén. Az utakat folyamatosan takarítjuk, ezért mindenki ide tud érni és haza is tud menni biztonsággal.

A múlt hétvégi felvonó üzemzavar és a nagy vendéglétszám ellenére sem kellett 10 percnél többet sorbanállni. Építő jellegű kritikáitokat megfogadva a következőket tettük:
- A felvonó kapacitást megnöveltük, működési biztonságot tovább javítottuk, a Sólyom szőnyegre való rácsúszáson módosítottunk úgy, hogy a kezdők is gond nélkül szállhassanak be a liftbe. Teljes felvonókapacitásunk 7350 fő óránként, nincsen sorbanállás. Hódolhattok a csúszás élményének Magyarország legváltozatosabb pályarendszerén.
- A parkolási rendszerünkön is javítottunk, és tovább növeltük a rendelkezésre álló parkolófelületet.
- Hétvégétől nem csak természetes hó alapon lesz nyitva a 4-es pálya, így nem lesznek köves foltok rajta, minden nyitva lévő pályán kiváló hóviszonyok lesznek. Nyitva lesz az 1, 1b, 2, 4, 3 teteje, 6, 7, Freeski és Snowboardpark és folyamatosan tovább hóágyúzzuk a többi pályát is.
- Vendéglátó kapacitásunkat még tovább növeljük, hogy minél változatosabb legyen a kínálatunk felétek, és még kevesebbet kelljen várni.
-A szánkópályákat technikai okok miatt szerdán sajnos nem tudjuk megnyitni, de minden lehetséges dimenzióban tovább fejlődünk azért, hogy még jobban érezzétek magatokat nálunk!
IMG-0895.JPG
IMG-0910.JPG
IMG-0951.JPG
IMG-0941.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.