Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
soosr
109 élménybeszámolót írt
109
16 éve tag
2013.02.15. 22:22
Le is jegeltem. 2 fájdalom csillapítóval délután 2-ig bírtam, aztán alig bírtam leszedni a kesztyűt. Ma volt a legszebb idő tökéletesre ratrakolt pályákkal. Kár lett volna kihagyni az utolsó napot a 18-ason öröm volt carvingolni. Egyébként síelés után haza jöttünk ha holnapig nem javul akkor irány az SBO és röntgen.
Előzmény: (csabor 154882)
csabor
3483 élménybeszámolót írt
3483
15 éve tag
2013.02.14. 12:32
Legjobb jegelés a síelés!

Viccet félretéve, lehet, hogy meg kellene mutatni dokinak, mert a hüvelyk újj még kis sérülésnél is nagyon nehezen gyógyul. A tévhitekkel ellentétben az a legfontosabb újj.
Előzmény: (soosr 154880)
soosr
109 élménybeszámolót írt
109
16 éve tag
2013.02.14. 12:04
Ma van az ötödik sínap. Számomra gyorsan véget ért. Reggel már az első csúszásnál éreztem, hogy nem az igazi. Olyan volt mintha tegnapi pálya maradt volna ratrakolás nélkül és arra esett friss hó. Konkrétan kifagyott buckák voltak. Egy lankás részen fékezésnél az egyik bucka szó szerint letépte a lábamról a lécet én meg hasra estem. A kezemmel tompítottam, melynek az lett az eredménye, hogy a jobb hüvelyk ujjam ízülete kétszeresére dagadt. Bánom, mert az idő szuper, nincs hideg én meg jegelhetem a kezem. Remélem nem törött el. Egyébként az elmúlt napok szuperek voltak itt Kreisberg Murauban. Öt éve voltam itt, azóta sokmindenben fejlődött. Szóval vigyázzatok magatokra! Jó síelést!
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE