Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Murau - Kreischberg topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Mayanna
3 élménybeszámolót írt
3
10 éve tag
2016.03.04. 20:34
Csak annyit szeretnèk megjegyezni, hogy ha valaki akar, talál kukàt, a tanulòpàlya aljàn is van. De sajnos èn is ezt làttam, hogy a sììsuli előtt teljes lelki nyugalommal szìvja apuka a cigit, a füstöt a sorakozò gyerekekre fùjja, majd a csikket ledobja ès a lècèvel a hòba dolgozza. Pèldamutatò okos felnőtt. :(
Előzmény: (minerel 188267)
minerel
3726 élménybeszámolót írt
3726
18 éve tag
2016.03.03. 19:11
A mai nap nem pihent Holle anyó. Egész nap esett a hó. Gyakorlatilag tök mindegy hol mentél mindenhol freeride volt. Ez a kevésbé rutinosaknak okozott is némi fejtörést de balesetet nem láttam úgyhogy nyilván meg tudták oldani a mélyhavas problémákat.
Ilyenkor a fekete pályák is nagyon jók voltak a combig érő porhóban :-)
A rosen oldal kimondottan jó volt bár elég szibériai hangulat uralkodott fent. Voltak akik felmentek a "szupegyors" lifttel aztán el is menekültek onnan.
Akik most érkeznek a mitteltől felfelé nagyon jó hóviszonyokra számíthatnak.

Utólag megjegyezném, hogy nagyon legalja pár honfitársunk akik eldobálják a csikkjeiket a sísuli előtt ahol ugye többségében gyerekek vannak. Tettüket azzal magyarázzák, hogy hová dobják ha nincs kuka? No comment... vagyis én kommentáltam és felszedettem.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.