Szállás ügyben nem tudok segíteni, mivel aránylag közel lakom Grindelwaldhoz (84perc autóval) eddig még nem aludtam ott.
Ha szánkózni akartok akkor gondolom tudod, hogy itt van a világ leghosszabb szánkó pályája. Ha ezen akarsz csúszni és van elég hó akkor arra egy teljes napot kell rászánni
(lásd
https://index.hu/video/2018/02/22/ilyen_a_vilag_leghosszabb_szankopalyaja/ ). Persze lehet úgy is szánkózni, hogy csak felvonóval mész fel és nem gyalogolsz mint az index videóban. Grindelwald-Kleine Scheidegg-Wengen szerintem a legjobb hely, ott is van több szánkópálya. Ha van időtök Mürren-Schilthornt is ki lehet próbálni az sincs messze. Igazából itt akkor jó mikor sok hó van, január elejéig itt kevés volt a hó, most van elég hó de nem annyi mint Ausztriában. December végén a völgyben 10 cm hó volt, mikor átcsúsztuk Wengenbe csak a pályán volt hó körülötte minden zöld volt, pedig Wengen 1400 méteren fekszik.
Voltam itt szintem minden évszakban, Grindelwald az egyik kedvenc helyem Svájcban. Kérdezz nyugodtan ha bármi érdekel.