Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
Csaba Pocsai
14 élménybeszámolót írt
14
7 éve tag
2022.01.04. 16:35
A booking-on biztosan találsz megfelelő szállást. Én ott még nem nyúltam mellé. :)

A síoktatással kapcsolatban szerintem előtte vedd fel a kapcsolatot a sítereppel. Hátha sikerül magyarul beszélő oktató, ha nem, akkor egyeztetni az oktatás nyelvét, illetve hátha rugalmasabbak lesznek az árral kapcsolatban is, pofon biztosan nem vágnak.

Közben úgy tűnik megoldódik az e-hranica probléma is. Szlovák konzuli szolgálat: "A beutazás előtti kötelező regisztráció (eHranica-rendszer) során a szlovák hatóságok által adott tájékoztatás szerint mindenképpen egy szlovákiai cím megadása szükséges (pl. annak a helynek a címe ahová beutaznak), függetlenül attól, hogy a szlovákiai tartózkodás hány órás vagy napos. Ez azonban nem jelenti azt, hogy szállásfoglalás nélkül ne lehetne beutazni az országba. Javasoljuk, hogy a kitöltésnél annak a helynek a címét adja meg, amely a beutazásának célja, ahol ténylegesen tartózkodni fog, vagy egy szlovákiai rokon, ismerős címét, ill. megadhatja a közelben lévő szálloda, bolt, benzinkút vagy más létesítmény címét (bár a rendszer „állandó lakcímet” kér; NE a magyarországi lakcímét próbálja megadni!)"
AAZ
4 élménybeszámolót írt
4
2 éve tag
2022.01.04. 12:01
ahogy már előttem írták, a Deménvölgyben érdemes az airbnb-n szétnézni, de akár még Liptószentmiklóson és a környező falvakban is, a google maps jóval többet ír a városból a hegylábig, mint a tényleges időtartam.
evalentinyi85
2 élménybeszámolót írt
2
2 éve tag
2022.01.04. 10:48
Köszönöm a gyors választ!!
Előzmény: (zj 213944)
h i r d e t é s
zj
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
2022.01.03. 21:38
Szia!

A déli oldalt kevésbé ismerem, az északi oldalon többször jártam.

ÉSZAK:

Biela Put-ban (1117 m) a Client Centerben tudtok bejelentkezni oktatásra. Vannak magyarul beszélő oktatók is.

A kék pályák az északi oldalon szerintem mind alkalmasak tanulásra. Lucky, Zahradky és Biela Put parkolója is megközelíthető kék pályán.

Pályaszállást nem tudok ajánlani. A Deménvölgyben(Demanovska Dolina) érdemes szállást keresni. Innen pár perc alatt elérhető a pálya autóval vagy síbusszal, de érdemes a pálya nyitás előtt min. fél órával elindulni, mert reggel gyakori a torlódás a völgyben.
evalentinyi85
2 élménybeszámolót írt
2
2 éve tag
2022.01.03. 14:03
sziasztok, január 27-től mennénk Jasnára 5 fő 7-9 év közötti fiúval akik még kezdők és 6 felnőtt (haladó). A gyerekek az alapokat tanulták most decemberben a mátrai síparkban. 3 témában kérek segítséget: 1.A gyerekeknek keresünk oktatót, tudtok esetleg ajánlani (helyszínen lehet ilyet egyáltalán kérni?). 2. Mely pályákat ajánlanátok? 3. A szállás szuper lenne pályaszállás, ha erre is van tipp, nagyon köszi.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.