Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
pattyski
1356 élménybeszámolót írt
1356
23 éve tag
2025.01.15. 09:21
Alapesetben DOnovaly kezdoknek es enyhen haladoknak valo, szoval ezzel szamolhat mindenki aki idejon.
Ezert nem mondom hogy nagyon zavarja a sieloket, mert aki a Zahradiste oldalon siel, az mind kezdo valamilyen szinten.

Ami a rossz, hogy ott kezdenek sielni, mondjuk a buly expressen, ugy hgy meg fekezni, megallni, felallni sem tud. Na az irritalja a tobbieket, szerntem. Ezek olyan dolgok amiket meg KELL tanulni azelott hogy ekkora felvonora szalljon valaki. Erre jok a varazsszonyegek, a mi felvononk . Miert a mi felvononk? Mert a felvonosunk kimondottan arra van kikepezve hogy meondja mit csinalj amikor odaalsz a felvonora ( hova tedd a leceket, melyik oldalrol huzzad a rudat st. Utana meg szalad is veled jo par metert, kozben kialtja hogy NE ULJ RA a tanyerra mert seggre esel. Ami majdnem mindenkinel elofordul elso alkalommal.
A tobbi felvononal nem nagyon foglalkoznak azzal hogy tanitsanak csak annyi erdekli oket hogy ne akadalyozd a tobbieket
Előzmény: (D.Dani 222266)
D.Dani
72 élménybeszámolót írt
72
15 éve tag
2025.01.14. 17:37
Félreértetek, azt egy szóval nem mondom, hogy a nagy lifteken kell kezdeni. Még írtam is, hogy szerintem előbb tanácsos a tányérosra menni. Csak szerintem nem helyes, ha emögött az a fő motiváció, hogy ne zavarjuk a többieket. Hanem inkább az legyen, hogy még nem vagyunk képesek rá.
Sok embert ismerek, akit így is feszélyez az, hogy "te jó ég, mit gondolnak rólam a többiek", náluk nagyon vigyázni kell, hogy mit hogyan tálalunk, szóval nekik szerintem elég bajuk van anélkül is, hogy a többiek zavarásától is görcsölnének. És ez még akár arra is igaz lehet, aki először oktat.
Biztos van pár szélsőséges eset, aki sokadszor is megpróbálkozik olyannal, ami még nagyon-nagyon nagy falat neki, és nincs benne az a gátlás, hogy ha már harmadjára áll a lift miatta rövid időn belül, akkor esetleg érdemes lenne egyet visszalépni. De szerintem elég kevesen vannak, akinek ezt ilyenkor külön mondani kell.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE