h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Donovaly topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1222 élménybeszámolót írt
1222
21 éve tag
2026.01.07. 01:14
Megnéztem a videot, nem így mondja. Arról beszél, hogy a forgalmas út felett átadtak egy felüljárót, amin veszélyeztetés nélkül is át lehet kelni. Ha esik a hó akkor ez behavazódik és részben sílécen is át lehet menni. Viszont ennek van emelkedős része is.
Előzmény: (laca1234 223756)
laca1234
3 élménybeszámolót írt
3
3 napja tag
2026.01.06. 17:59
Nagyon köszi! Néztem egy youtube videót, ott az állították, hogy már állítólag át lehet majd csúszni ha lesz természetes hó, de nem tudtam a térképpel szinkronba hozni.
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:
Előzmény: (Viv3 223744)
Viv3
1 élménybeszámolót írt
1
1 éve tag
2026.01.06. 09:41
Szia!
Amikor 2-3 éve mi ott voltunk, úgy oldottuk meg, hogy táskából előkaptuk a sportcipőt és kézben átvittük a cuccokat.
P1-es parkolóból átsétáltunk a hídon egészen a kék 8as pálya aljáig, ott gyorsan a sportcipőt visszadobtuk a táskába, felcsatoltunk, P2-es korongos felvonóval felmentünk a kék8as tetejére, majd lecsúsztunk a 6os pálya aljához a G felvonóhoz. (Hütténél pedig előtte ledobtuk a táskát.) Azért így is elég sok séta volt sajnos, de az akkori hóviszonyok mellett kénytelenek voltunk a 8as aljáig menni. (Egyébként ha meg lett volna nyitva, lehet, hogy elég lett volna a 13as pálya aljáig menni, és onnan átcsúszni a 8as aljához.)
Vagy ha nem ez a leírt útvonal, akkor sztem sajnos marad az, hogy autóval kell átállni egy másik parkolóba a cuccokkal együtt.
Előzmény: (laca1234 223741)
laca1234
3 élménybeszámolót írt
3
3 napja tag
2026.01.06. 09:08
Sziasztok!
Február végén fogunk itt síelni valószínűleg egy pár napot. Még sosem jártam itt, ezért némi segítséget szeretnék kérni. A piros oldalról hogyan lehet léccel a legkönnyebben átjutni a kék oldalra? (A legkevesebb gyaloglással... :))
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE