h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Avoriaz - Portes du Soleil topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Daddy
363 élménybeszámolót írt
363
20 éve tag
2026.01.26. 11:18
Én is rendelkezem igen sok összehasonlítási alappal és nem kell többször elolvasnom egy rövid egyszerű szöveget hogy megértsem. Nagyon sajátosnak tartom, hogy hosszú évek alatt még nem sikerült ezen a rovaton olyan hozzászólást, cikket olvasni amelyben osztrák, német vagy svájci sípályákról írtak volna hasonló véleményt. Valahogy mindig a francia síterepekről sikerül kedvezőtlen benyomást szerezni illetve írni. Pedig a korábban említetteknél sem minden és mindig "fenékig tejföl".
Ha van kedved és veszed a fáradtságot a francia síterepek korábbi kialakítása ügyében tájékozódni, akkor érthetővé válik a "miskolci Avas 2. ütem" építési mód. Azt akkor a franciák célszerűnek tartották, mert eredményében az is (ahogy egy fórumtárs korábban találóan megjegyezte:"sígyár"), de már évekkel ezelőtt abbahagyták az ilyen "lakótelepek" építését. Az, hogy nem bontották ezeket le érthető, és tényleg nem a táj szépségét emelik.
A nyelvek sajátosságairól szívesen beszélgetek, de ez nem erre a fórumra való téma. Arról pedig hogy milyen állapotban vannak a wc-k, - a hazai tapasztalatok alapján - mi magyarok jobb ha hallgatunk.
Előzmény: (MM 224034)
MM
589 élménybeszámolót írt
589
17 éve tag
2026.01.25. 14:42
Én mindenhova pozitiv szemmel megyek…csak jó az összehasonlitási alapom….olvasd el mégeccer…

De a tények azok tênyek. Aki szeret Miskolc Avas 2. Ũtem mellett sielni, (nekem megvolt😊) Avoriaz látványa szivmelengetö lehet…🤣🤣🤣

A francia nyelv szépsége hogy a wc mindig többes számban van: les toillettes (még ha csak 1 is van a helyen….) Miért? Mert többet kell keresni hogy használhatót találjunk - és ez a franciák vicce magukról…🤣
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
INGYENES TANÁCSADÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE