Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kezdő snowboardos vagyok topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rajah975
61 élménybeszámolót írt
61
14 éve tag
2009.11.02. 12:04
Hát, pont ez az én nagy gondom is...

Eliminatort már próbáltam, sima pályán nagyon szépen ment, élmény volt vele menni, de nem attól még dolgozós egy lap. A többit nem próbáltam, szal nem nagyon van összehasolítási alapom.

De ahogy az elmúlt két évet elnézem, több volt a buckás puha pálya, mint a szép síma, ezek alapján talán a mindenes lap érdemesebb. Ugrálni nem akarok, max ami a pályán adja magát, de a park nem vonz. A Nitro meg az APO olyan keménységűnek tünt, ami engedi, hogy menjen az ember jó tempóban, de azért lehet még bohóckodni is vele, könnyen kezelni. Ez jó meg látás?

Röviden inkább freeride, mint freestyle, de olyan, ami minden viszony között könnyen kezelhető, mert lusta disznó vagyok :-) Abban azért nyugtassatok meg, hogy mind a három jó fajta deszka, már csak ki kell találnom, hogy melyik is passzol hozzám a legjobban...

Még azon is gondolkodom, hogy ha lesz valahol a közelben normális hó, akkor bérelek több típust egy-két napra és kipróbálom mindet. Azért mennyivel egyszerűbb volt 3 éve, mikor azt sem tudtam, mi fán terem és csak megvettem az elsőt, ami tetszett... :-)
Előzmény: (minerel 72620)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2009.11.02. 11:39
Az APO és Nitro kb.ugyanazt nyújtja (freeride/freestyle). Az eliminátor helyére ebbe a csoportba jobban illene az F2-től a Sonic.

Az eliminátor egy gyors és kemény lap a freestyle felejtős vele bár én láttam 360-as ugrást alpin lappal is. Nagyon stabil az élen vezetett kanyarban, szűzhóban is jól kezelhető és a jeges pálya sem okoz gondot de a délutáni buckás, huplis pályán már eléggé dolgozos vele.
Nekem ugyan ilyen van és szeretem is de ha amolyan mindenes deszkát akarsz akkor én is a nitróra szavazok bár ha keményebet szeretnél a három közül messze az eliminátor a legkeményebb. Mindhárom tipusból van wide ami nem hátrány a 45-ös lábnál.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.