Előzmény és válaszok a Sátoraljaújhely topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
szappanosi
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2010.02.17. 08:50
--
Sí-Hó A Zemplén Kalandpark weboldala pontos jegyárakat tartalmaz ! Kérem nézze meg mindenki!
Sí-Hó
Előzmény: (szappanosi 84880)
szappanosi
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2010.02.17. 08:48
--
Sí-Hó Kedves Töti ! Még egy dolog , aki valamilyen véleményt mond miért bújik el , miért nem jelentkezik be a web lapra teljes vállszélességgel !
Sí-Hó
Előzmény: (Töti 84863)
szappanosi
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2010.02.17. 08:29
--
Sí-Hó Kedves TÖTI !
Köszönjük az építő jellegű kritikát. Mindig igyekszünk eleget tenni a napi feladatainknak és az elvárásainknak, és nem zárkózunk el az építő jellegű kritikák elől, sőt partnerként fogadjuk azokat. Viszont fenntartjuk a jogot magunknak a valótlan és rossz hírnevet keltő állításokkal szemben. Főleg akkor, ha valaki nem sok sípálya ismerettel rendelkezik és itt nem a tudásodra apellálok, hanem arra a puszta tényre, hogy a sípályáknak a gondozása valóban napi szintű feladat, de ha elkezdődik kilenc órakor a sízés és 11-12 órára valóban keletkeznek buckák a pályán, nem lehet a hómunkagépet - ratrakot - a tömegbe engedni, mert balesetveszélyes. Köszönjük írásodat és várunk, hogy meggyőződj az általad leírtak ellentettjéről.
Sí-Hó
Előzmény: (Töti 84863)
Töti
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2010.02.16. 23:45
Mint korábban is írtam, én is "kissviktorka" élményeit éltem át, (egyszerre nem több pályán síelek adott napon) és nem is vagyok profi síelő. A fórum a síelőtársak vevő oldali informálására van és nem a pálya eladó oldali marketinges céljaira. Mindent azzal építő céllal is írunk, hogy a jövőben a vezetőség a hozzájuk személyesen el nem jutó hiányosságokat pótolják. Reagálni persze lehet a vez. részéről a fórumozók felvetéseire, de nem feltétlenül cáfolni kell az összes negatív, egyben jogos kritikát, hanem azok korrigálására kell törkedni.
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE