Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mönichkirchen - Mariensee topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
dorfield
63 élménybeszámolót írt
63
16 éve tag
2010.02.22. 16:26
a parkolókhoz még annyit, hogy pont a múlt héten mérgelődtem, hogy néhány autó közé egy Smart simán befért volna, de egy normál méretű autó már nem! OK, legyen annyi hely hogy az öltözködésnél, ne csapjam neki a másik autónak az ajtót és fordítva...de azért gondolni kéne másokra is..ez szintén olyan dolog amit sokan elfelejtenek, mint pl. az hogy nem egyedül vagyok a sípályán, és nem kéne a pálya legszűkebb részén piknikezni....
Előzmény: (batorg 85562)
batorg
10 élménybeszámolót írt
10
14 éve tag
2010.02.22. 15:33
Sziasztok!
Kb. 3 hete jártunk itt, a határhoz közeli, Mönichkirchen – Mariensee összekötéséből származóan, legnagyobb sípályán.
Mönichkirchen falu felől támadtunk, sok autó, nagy parkoló, a helyi erő biztosítja, hogy az autók között, max. 60 cm hely maradjon, sajnos szükség is van a munkájára, az emberek többsége nem gondol arra, hogy más is szeretne beférni a parkolóba.
Bejárat és a liftek XXI. századot idézik, ja, hogy már ezt tapossuk, sokszor elfelejtem. A pályarendszer kicsit bonyolult érdemes lett volna a kártyák egyik oldalára egy térképet nyomtatni, megkönnyítendő a síelők dolgát.
Négyes ülős felvonók, szám szerint 3 könnyíti meg a feljutást a magasabb régiókba.
A pálya állapota kielégítő, de a Mariensee előtti szakasz már délelőtt is nehezen síelhető volt a feltúrt hó miatt. Vasárnap lévén tömeg volt, pedig bőven a mínuszokban jártunk hőmérsékletileg, és ez főleg a pályán jelentett gondot nem a liftek előtt.
Összességében nem tudok rosszat mondani, de nem igen kívánkozom ide vissza mostanában, talán a zsúfoltság, az ár miatt nem tudom.
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE