Én nem tudom, hogy mire alapoztátok a negatív véleményeket. Előző szezonban voltam ott (2010.jan.). Annyira megtetszett a hely miliője, hogy idén is megyek.
A szállás (mi az újonnan épült részen voltunk ugyan, a régi apartmanokba tényleg nem szívesen mennék, mert láttam, hogy mennyire szűkös és lepukkant belülről) kiváló volt, közel a bolt és konkrétan a teraszunkRA be tudtunk csúszni akár a síterep legmagasabb szűzhavas pontjáról is, szóval eszméletlen nagy életérzés volt :) Az apartmanunkhoz tartozó gőzfürdőről, szaunáról, jakuzziról és kisebb úszómedencéről+a pálya mellett lévő kicsivel nagyobb melegvizes medencéről nem is beszélve... életem egyik legszebb élménye volt.
A pályarendszerről annyit, hogy mindenki megtalálja a magának valót, bár szerintem aki tanulni akar, nem fog annyira bővelkedni pályákban, mint aki inkább a vadabb piros vagy fekete pályákra vágyik. Freeridera is van bőven lehetőség, rengeteg a szépen húzható szűzhavas rész, sajnos amikor mi voltunk nagyon le volt fagyva így ezeket mellőztük, bár utolsó nap leesett egy jó 3 m hó, úgyhogy a srácok nagyon rátettek, akik a szűzhavat "eszik" :)
A snowpark is nagyon király, szép nagy ugratók vannak :):) majdnem össze is törtem magam. A táj gyönyörű, tömeg, hosszas várakozás egyszer sem volt sehol. Egy pálya volt mindössze lezárva. Minden pályát szépen karbantartottak.
Igazából semmire nem lehet panasza, aki odamegy csúúszni. Talán 2 dolgot tudnék említeni, ami degradálhatja egy pöttyet Les Orres-t: a boardercross pálya használhatatlanul le volt harcolva és ami még nem tetszett, hogy a csúcsokon sok a nagyon meredek és hosszan tartó tányéros felvonózás (bár nem mindegyik csúcsra, de ülős, 4 személyessel is fel lehet menni) és ugye még a retro apartman központ, ami kicsit leharcolt (nem oda kell szállást foglalni)
Nagyjából ennyi róla.
Idén is ott leszek... szerintem ennyi elég is :)