Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Les Orres topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
Bencee
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2010.11.07. 14:35
Ha ilyesmit kell magyaráznom, az erősen OFF úgy érzem, ami a legtöbb topikban már pedig kötözködésből fakad :) Azért válaszolok:
Régebben olvastam végig a véleményeket több topikban is. Még tavaly mielőtt odamentem volna. Nem számoltam meg hány topikban hány negatív véleménnyel találkoztam, de emlékeztem, hogy nem egy volt. A beszámolómat pedig most írtam, majdnem egy évre rá... :) de nem olvastam vissza újra különböző topikokban, csak pár negatív vélemény emléke maradt a fejemben, ezért írtam amit.

A lényeg pedig akkor, hogy mindketten szeretjük Les Orres-t... Ezek szerint nem hiába ;)
Előzmény: (Bélapó 92586)
Bélapó
1439 élménybeszámolót írt
1439
19 éve tag
2010.11.06. 21:24
Bocsi Bencee, nem kötözködni akarok, de végignézve az előző 50 hozzászólást, egyedül én írtam enyhén negatív véleményt (illetve volt még egy, de az csak szállásra vonatkozott)de én úgy érzem, meg is magyaráztam, hogy mire alapozom. - A síterep nálam 4 csillagot kapott, ami azért nem rossz.
Előzmény: (Bencee 92283)
Bencee
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2010.11.03. 11:34
Én nem tudom, hogy mire alapoztátok a negatív véleményeket. Előző szezonban voltam ott (2010.jan.). Annyira megtetszett a hely miliője, hogy idén is megyek.

A szállás (mi az újonnan épült részen voltunk ugyan, a régi apartmanokba tényleg nem szívesen mennék, mert láttam, hogy mennyire szűkös és lepukkant belülről) kiváló volt, közel a bolt és konkrétan a teraszunkRA be tudtunk csúszni akár a síterep legmagasabb szűzhavas pontjáról is, szóval eszméletlen nagy életérzés volt :) Az apartmanunkhoz tartozó gőzfürdőről, szaunáról, jakuzziról és kisebb úszómedencéről+a pálya mellett lévő kicsivel nagyobb melegvizes medencéről nem is beszélve... életem egyik legszebb élménye volt.

A pályarendszerről annyit, hogy mindenki megtalálja a magának valót, bár szerintem aki tanulni akar, nem fog annyira bővelkedni pályákban, mint aki inkább a vadabb piros vagy fekete pályákra vágyik. Freeridera is van bőven lehetőség, rengeteg a szépen húzható szűzhavas rész, sajnos amikor mi voltunk nagyon le volt fagyva így ezeket mellőztük, bár utolsó nap leesett egy jó 3 m hó, úgyhogy a srácok nagyon rátettek, akik a szűzhavat "eszik" :)
A snowpark is nagyon király, szép nagy ugratók vannak :):) majdnem össze is törtem magam. A táj gyönyörű, tömeg, hosszas várakozás egyszer sem volt sehol. Egy pálya volt mindössze lezárva. Minden pályát szépen karbantartottak.
Igazából semmire nem lehet panasza, aki odamegy csúúszni. Talán 2 dolgot tudnék említeni, ami degradálhatja egy pöttyet Les Orres-t: a boardercross pálya használhatatlanul le volt harcolva és ami még nem tetszett, hogy a csúcsokon sok a nagyon meredek és hosszan tartó tányéros felvonózás (bár nem mindegyik csúcsra, de ülős, 4 személyessel is fel lehet menni) és ugye még a retro apartman központ, ami kicsit leharcolt (nem oda kell szállást foglalni)

Nagyjából ennyi róla.
Idén is ott leszek... szerintem ennyi elég is :)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
Havazás Előrejelzés
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.