Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Üdülési jog Murau - Kreischbergen
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Club Hotel / Clubhotel am Kreischberg**** - magyar pályaszállás wellness részleggel
ÜZENETEK (2484)Időben csökkenő Időben csökkenő
maximus*
95 élménybeszámolót írt
95
14 éve tag
2009.12.28. 22:46
Hát ugyanilyen dilemma előtt állunk. :)
Előzmény: (Sawasdee 77808)
Sawasdee
6 élménybeszámolót írt
6
16 éve tag
2009.12.28. 22:24
Sziasztok,

A Hó-Show M-K standján mi is regisztráltunk, be is fizettük a 14900 Ft-ot.
Egy előadáson kell részt venni amelyiken bizonyára üdülési jogot ajánlanak.

Reméljük nem lesz túl nagy átverés.....:)

Szerintetek???
Előzmény: (maximus* 77745)
akos1
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2009.12.28. 20:42
azért ez is érdekes a feltételeknél:A foglalásnak regisztrációs költsége van. Ennek összegéről az érvényes Regisztrációs kód megadását követően kap tájékoztatást az időpontfoglalás során, az időpont kiválasztása és a személyes adatok megadása előtt.

nem csodálom, hogy kétkedve álltok a dolog előtt...
nem véletlen, hogy ilyen kacifántos ez az egész, valami még tuti rejlik benne.... hiszen magyarok próbálnak magyaroktól pénzt kicsikarni.
Elnézést, akinek nem inge, úgysem veszi magára ugye, de sajnos ez a szomorú "magyar valóság" és nagyon nagy százalékban igaz....tisztelet a kivételnek, bárcsak több lenne már!

Jó havat mindenkinek!
Ákos
Előzmény: (maximus* 77745)
maximus*
95 élménybeszámolót írt
95
14 éve tag
2009.12.28. 16:38
Sziasztok!

Ma kaptunk egy levelet, miszerint egy újonnan épült kreischbergi apartman-komplexumot csupán 14900 Ft részvételi díj mellett 4 nap 3 éjszakán keresztül úgymond "tesztelhetünk" 2 főre szólóan. Ebben az árban a szállás költsége van benne, semmi mást nem kell fizetni. Mellékeltek egy regisztrációs kódot (ezzel kell a honlapon regisztrálni, alább ismertetem a weboldalt) és egy több pontból álló "szerződést". A regisztrációval ezt automatikusan elfogadjuk. Az egyetlen érdekes dolog benne a következő:

"Az utazás, a biztosítás, és az ellátásnál felmerülő költségek, valamint a kaució és idegenforgalmi adó a vendéget terhelik."

"A befizetett regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni és befoglalt, visszaigazolt szállás időpontjának módosítására nincsen lehetőség."

"Fent tartjuk a jogot, hogy a visszaigazolt foglalásokat indoklás nélkül módosítjuk vagy töröljük. Utóbbi esetben, új időpontban biztosítjuk a szálláslehetőséget."


Mi már csak úgy vagyunk vele, hogy a mai világban nem tudni mikor vernek minket át. Mivel e téren tapasztalatlanok vagyunk, és megfelelően értelmezni sem tudjuk a szerződést, főképp hogy az milyen formában jelenik meg a gyakorlatban.

Elsősorban azt szeretnénk tudni, hogy kaptak-e mások is ilyen utalványt, éltek-e vele, vagy egyáltalán hogy vannak vele. A másik dolog, hogy merjünk-e belevágni. Ahogy értelmezzük, aszerint ha mi lefoglalunk egy időpontot, befizetjük, módosítják, és mi nem tudunk elmenni, akkor buktuk a pénzt és az idei síelést, mert ebben bízunk. Aztán lehet, hogy mi értelmeztük félre, erre is irányul a kérdésem, kérésem.

Club Appartement-Hotel am Kreischbert, ha már járt arrafelé valaki.

A segítséget előre is köszönöm,
maximus*
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.