Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiboard (SnowBlade)

ÜZENETEK (22)Időben csökkenő Időben csökkenő
Rita6
16 élménybeszámolót írt
16
20 éve tag
2004.01.10. 15:14
Ha már tél, akkor mindenképpen érdemes valamilyen télisportot választani. És akkor minden évben várni fogod a telet. Egy kicsit költséges, de mi nyaralás helyet a "telelünk". Ha már választasz, akkor a snowbordot ajánlom. A közhiedelem szerint ez nehezebb, de ez nem így van. Egyre népszerűbb! Sokkal szabadabb, sokrétű, és hamar meg lehet tanulni az alapokat. Csak egy hódeszka szükséges, puha kötéssel, és puha cípővel. Csupán jó egyensúlyérzék, és kitartás kell az első lépések megtételéhez. Próbáltam a síelést is, de csak az alapokat. Hát egyszeri probálkozás az utolsó is volt. Akár melyiket is választod, sok szerencsét!
loocas
1 élménybeszámolót írt
1
21 éve tag
2002.12.11. 11:18
Sziasztok!

Bele szeretnék vágni én is a téli sportok örömeibe. A lehetôségek a síléc és a snowboard volt. Nekem elsöre a snowboard volt szinpatikus. Azonban most külföldi oldalakon találkoztam a "Skiboard" (vagy SnowBlade) nevezetü - hogyismondjam - "lécekkel" - https://www.skiboards.com . Mivel én görkoriztam, ez nagyon megfogott.
A kérdésem az, hogy itt Magyarországon hol lehet (ha egyáltalán lehet) ilyeneket beszerezni? Vagy van-e valakinek ismeröse aki tudna nekem ebben segíteni. Vagy egy internetoldal is megtenné.

elöre is köszönöm:
Loocas
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.