Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Puy Saint Vincent topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
djpeti
6 élménybeszámolót írt
6
19 éve tag
2011.01.26. 21:42
Dave, sajnos ez egy tipikus jelenség, én a Szlovákia fórumon tapasztaltam az efajta visszaélést új regisztrációkkal és azóta nem is irtam semmit.

Ami a Naturelle "srácokat" illeti, sajnos nekünk is nagyon rossz tapasztalatunk volt tavaly, mely miatt idén már meg sem kockáztatom ugyanazt a bánásmódot: az ottlétünk közben akart még rólunk egy közvetitőjük legombolni plusz 60 eurót, mert hogy egy mérettel nagyobb szállást kaptunk mint amire szükségünk volt. Csak hogy éppen ezt előre nem közölték velünk! A nagyobb (+1 fő) szállás átvételekor egy szót sem szóltak pluszköltségről, nekem a levélben irta a közvetitő hogy 240 EUR a 7 nap bérlet és 8 nap szállás, semmit sem arról hogy hány főre szóló szálláshoz. Az egyik srác utána jött is hozzánk jópofizni, de a mai napig nem láttam egy számlát tőlük, csak egy sajtcetlit franciául, mely nem felel meg az adóügyi követelményeknek és a közvetitőjök utána el is rakott, hivatkozva arra hogy ő majd ad számlát (máig is kapom). Ők arra hivatkoztak hogy mivel a közvetitőjüknek fizettem a pénzt, attól kapjam a számlát is, nekik innentől ehhez semmi közük.

A technika a következő: találj egy balekot aki tud hazudni, szervezd be hogy hozzon egy csoportot, majd közöld vele az ottlét közben hogy mivel nagyobb szállásod van, többet kell fizetni. Mivel őneki ez a jutalékából menne le, rábeszéli a csoportját (melynek ő is tagja) hogy fizessék ezt be, nincs mit tenni. Persze a tag nem is számlaképes, zsebbe keresi meg a jutalékot.

Olyanokról már ne is beszéljünk hogy biztositás, stb..

Puy-t csak és kizárólag egyenes intézésben tudom ajánlani, felhivni angolul egy pályaszállást és megvenni náluk a szállást, sibérlettel.

A Naturelle fiúk meg csak irogassanak magukról álneveken pozitiv kritikákat..

Mindenkinek jó csúszást, nekünk Puy amúgy jól bevált és nem sikerült ezeknek elvenniük a kedvünket :).
Előzmény: (David_P 105979)
David_P
104 élménybeszámolót írt
104
15 éve tag
2011.01.26. 19:40
Mennyi pozitív kritika a Naturelle-ről:) Mindenki frissen regisztrált, első hozzászólás. Nem gyanús. :))))
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.