Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Baleset a sípályán topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Olasz Gergő
571 élménybeszámolót írt
571
17 éve tag
2015.01.14. 14:34
Láttam amikor összeszedtek, azt hittem más okból volt a baleset mert pont ezen a részen az egyik hóágyú nem volt jól beállítva és nagyon vizes volt a hó. Én kétszer majdnem kiugrottam a kötésből úgy megállt a sí alattam csak a rutinnak meg az éveknek volt köszönhető hogy megúsztam sokan nem voltak ilyen szerencsések. Mint a rajzfilmben a két sí egymás mellett az ember meg repült előre fejjel. :D
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2015.01.13. 22:26
Részvétem a balesetért.

Szerintem a videó felvételek alapján talán azonosítani lehetne a felelőst. Ha nem maradt ott és nem adta meg az adatait, akkor ez "jogi eset".

Javaslom, hogy egyeztess az üzemeltetővel. Talán még megvannak a videó felvételek.

Mielőbbi gyógyulást kívánok és a felelőtlen száguldozók megfékezését.
Fidosan
189 élménybeszámolót írt
189
13 éve tag
2015.01.13. 22:20
Szomorú ilyenről olvasni, bárkivel előfordulhat és gyakorlatilag nem is tudom lehet e tenni ellene.... felelőtlen emberek voltak vannak és lesznek... jobbulást!
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
foldesjimko
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
2015.01.13. 12:53
Balesetem Eplényben!

Január 08. Szülinapom utáni nap, ideális porhó csodás pálya várt Eplényben! Legkisebb lányommal, jókat csúszkáltunk, Nagyon jól éreztük magunkat! Nem volt tömeg, de sajnos egyel többen voltunk a pályán mint kellet volna... 14 óra körül az 1/B pálya felső piros szakaszán egy hátulról érkező síelő társam véget vetett idei sí szezonomnak! Össze akadtunk és kifordultam és háttal még jó 15 métert csúsztunk együtt. A bal lábam a léce alászorult és megfeszült. Mentést kellet kérni, mert nem tudtam lábra állni: A balesetet okozó úr és pár síelő megvárta ,mentőst, majd tovasiklottak...

A Pályaügyeletes Mentős kollégának ez úton köszönetet mondok oda adó segítségért és arra, hogy vigyázott kis korú leányomra, míg a hazaszállítását Budakalászra el tudtam intézni, később a Veszprémi Baleseti Sebészetről, ahova Mentővel bevittek. 20:30-kor már túl voltam a 2 órás műtéten amit a bal alsó lábszáram min két törött csontján hajtottak végre! Hálám immár a Veszprémi trauma osztályt is illeti!

Síelő társaimnak üzenném, már végre otthonról: Vegyük komolyabban a hátulról érkezők felelősségét, hogy ne okozzunk Fájdalmat, Gyötrelmet és minimum 3 hónap kiesést a normális életből a vétlen csak szórakozni, siklani vágyó embereknek!!!

Ha esetleg ez az üzenet után a baleset okozója magára ismerne és megkeresne, neki is hálás lennék...
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.