Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 2
, rendezés:
Üzenet szövege
Feladó:  huricanoFérfiHaladó síelő
Dátum: 2010.01.05. 13:36
(Üzenetazonosító: 78486)
huricano Hozzászólások: 37
Regisztrált: 2006.01.25.

köszi a válaszod Larpi!

Ez a Sachticky nem szokott nagyon zsúfolt lenni , Besztercebánya, ami elég nagy város, meglehetősen közel van hozzá
?
( Certovicán - észak felől megközelitve - már voltunk, igaz csak a Stiv panzió mögötti pályák mentek a nagy szél miatt; ide elég körülményes volt feljutni, sok kamion próbálkozott ezzel a Certovica hágónak a leküzdésével és nagyon lelassitották a forgalmat - ez volt észak felől, nem tudom mennyire hasonlóan nehéz megközeliteni a déli oldal felől is?
Meg ha már dél felől közelitek az Alacsony -Tátrához akkor már jobb maga Chopok-Juh, mint Certovica - vagy nem igy gondoljátok? )
A Selmecbányánál lévő új pályát próbálta már vki?
Előzmény: (larpi 78264)
Feladó:  larpiFérfiHaladó síelő
Dátum: 2010.01.03. 19:10
(Üzenetazonosító: 78264)
larpi Hozzászólások: 19
Regisztrált: 2009.10.01.
21 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Huricano!

Somostól 150-180 km-re már a lengyel határ mentén jársz, így viszonylag sok pálya belefér. De hogy ajánljak is valamit. Besztercebánya környékén is van néhány jó pálya, pl. Sachticky, ami kb. 120 km Salgótarjántól. A szlovák válogatott szokott itt edzeni néhanapján.
Poéanát én sem ajánlom, mert nem a feljutás a gond, hanem az, hogy egy tanuló és egy állítólag piros, de inkább egy könnyed kék pálya és hozzájuk egy-egy felvonó van. (pontosabban volt, mert kétéve nem voltam ott.) Elméletileg létezik egy fekete 400 méteres pálya is, de azt még nem láttam működni.
Tálétól egy pár km-re van a Chopok, ami jelenthet kihívást, illetve szintén Tále közelében van Myto, ami megint jó egy egynapos kiruccanásra, csakúgy mint Certovica. Kokaván csak az alsó (a Háj) pályának lenne értelme, deaz is csak 550 m hosszú és ritkébban működik, mint a szamárdomb pályái (Linia). Cierny Balog pályái legalább már meghaladják az egy km-t, de tök egyenesek ezek is. Az elején egy kicsit meredekebb, a végén pedig már lapos. Viszont jó az étterem.

Bizonyára nem könnyítettem a helyzeteden, meg persze a többiek sem biztos hogy egyetértenek velem, de ez az én ajánlásom.
laponként:
összesen 2
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.