Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
St. Johann in Tirol
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Boutique Hotel Bruggwirt - 4 csillagos hotel a tiroli St. Johannban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SíMan
427 élménybeszámolót írt
427
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: St. Johann in Tirol
2011.03.20. 06:27
Második napunkat itt töltöttük, hárman, a teljesen kezdő társunk otthon maradt kipihenni az előző napi Steinplatte fáradalmait. Napsütésban a világ is teljesen más, ezen a napon pedig sütött! A Harschbichl kabinossal mentünk fel a teletéjére és bemelegítés után megindultunk a 6a piros pályán a 7a fekete felé. A már reggel is vizes, de szépen lekezelt és még szinte ratraknyomos pályán ismét csak gyermeki önfeledt örömmel siklottam! A 7a pályán aztán eltévesztettük az irányt és lezúgtunk a 6a piroson az aljáig. Frenetikus volt. Gyorsan fel a Penzing beülőssel a fekete tetejére és ismét nekivágtunk a 7a-nak, de most megtaláltuk a pályát és végig mentünk rajta egy szusszra. Egyszerűen szuper volt. Meg is álltunk egy almalére pótolni az elveszített folyadékot. A pálya aljában már délelött is tócsában állt a felvonó mellett a víz. Hiába, nagyon meleg volt. A Bauernpenzing buborékossal fel, 6a piroson le, csapattuk a vizes havat rendesen. Aztán haladtunk szépen fokozatosan egyre balra, besíelve az 5a piros, 1c kék pályákat. Ebéd előtt áttértünk a 1a és 3a pirosakhoz. Nagyon lentre már nem akartunk menni, mert fent is szakadt rólunk a víz. A 4-s pályákra megpróbáltunk átmenni, de arról már elég rendesen elfogyott a hó, így kihagytuk a dagonyát és visszacsúsztunk a 3a-ra.
A Jodalmbahn alsó állomása melletti hütte teraszán ebédeltünk, ahol többen rövidújúban napoztak. Szokásomat feladva ittam egy korsó Huber csapolt sört, amelyet - mint később kiderült - itt, St. Johann in Tirolban készítenek. Kellemes íze hívogatta volna a másika korsót, de síelés közben mégsem lehet inni, így a következő napra maradt a folytatása.
Nekem ez a terep nagyon tetszett, kiváló pályákkal, jó felvonókkal, ezért 5-ösre értékeltem! Ide jó hóviszonyok mellett mindenképpen szeretnék visszajönni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.